Перший ресторан під ТМ "Тайрай" відкрився в 2009 році в найбільшому морському порті України - Одесі. За три роки власник концепції розвинув у місті мережу із 3-х закладів. Оскільки концепція добре зарекомендувала себе на регіональному ринку, підприємець вирішив і надалі розширювати бізнес, відкриваючи франчайзингові ресторани в інших містах країни. "Зараз компанія шукає потенційних партнерів в тих містах, де ресторани "Тайрай" зможуть успішно функціонувати, тобто - в містах з населенням від 500 тисяч і вище, - стверджує власник концепції "Тайрай" Олександр Розеншток. - В цьому плані я завжди орієнтуюся на McDonald's: там, де працюють заклади цього мережевого гіганта, прибутковим буде і проект "Тайрай".
Цільова аудиторія ресторанів "Тайрай" - люди із середнім рівнем доходів. "Хоч інгрідієнти, які використовуються нами для приготування страв, і є достатньо дорогими, проте ціни в ресторанах досить демократичні, - розповідає Олександр Розеншток. - Ми хочемо, щоб похід у ресторан був для нашого клієнта звичайною справою, а не чимось надзвичайним. Тому відвідувачі "Тайрай" можуть пристойно поїсти, витративши на обід всього 60-80 гривень".
В меню ресторанів "Тайрай" - салати, супи, 4 види лапші, морепродукти та м'ясні страви, приготовані за оригінальною рецептурою. Крім цього, українські любителі японської кухні можуть знайти в "Тайраї" великий вибір суші, місо, супів та ролів. Ізюминкою закладу є те, що кухар на спеціальній сковорідці "Вок" готує страви в залі на відкритій кухні, тому процес приготування стає для гостей закладу своєрідною шоу програмою.
Для того, щоб відкрити ресторан "Тайрай", необхідно володіти інвестиціями в розмірі від 320 до 480 тис. грн. Середній термін окупності становить від 12 до 18 місяців.
читати статті

У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане

Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
На українському ринку fashion-ритейлу стає дедалі тісніше.
Більше 200 громадян різних національностей, які проживають у нашій країні, ведуть свій франчайзинговий бізнес з мережею «Жабка» (Żabka).
Чому родина Кузьми Скрябіна обрала саме Lviv Croissants?
Чому варто купувати франшизу Wesoła Pani та на чому будується їх бізнес-модель?
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...