Середа
01.08.2012
До свого чотирьохріччя компанія відкрила 30-й в Україні ресторан у незвичайному форматі
 

В цьому році мережа BurgerCLUB відсвяткувала своє чотирьохріччя. З того часу, як в Полтаві запрацював перший ресторан цієї торговельної марки, компанія зуміла розширити свою мережу до 30 закладів швидкого харчування на території України та вийшла на ринок сусідньої Росії. Тридцятий ресторан відкрився напередодні ювілею у Хмельницьку. Новий заклад знаходиться у двоповерховому приміщенні, де на першому поверсі розташовується ресторан BurgerCLUB, а на другому - кав’ярня CoffeeCLUB. Також компанія оновила меню закладів BurgerCLUB: тепер воно не лише в іншій кольоровій гамі, але й з набагато більшою кількістю позицій в асортименті.

"У кав’ярні CoffeeCLUB надзвичайно затишний інтер’єр, - стверджує менеджер з розвитку мережі BurgerCLUB Оксана Дендеря.- Тут відвідувачі можуть випити ароматної кави та скуштувати смачні десерти, а головне - довше посидіти та порозмовляти".

Крім розширення мережі в Україні компанія націлена також на динамічний розвиток в Росії. Тому зараз BurgerCLUB займається активною підготовкою до міжнародної російської франчайзингової виставки BUYBRAND. Всього на території РФ працює на сьогодні 8 закладів BurgerCLUB, 6 яких - франчайзингові.


найчайтіше читане

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

Як відкрити АЗС. Бізнес-план /28.11.2011

Джоббінг чи власна автомобільна заправка?

Франшиза - що це? /11.11.2009

Омонімія терміну франшиза зі сфери страхування та зі сфери підприємницької дільності іноді вносить деякі непорозуміння

Як відкрити кролячу ферму. Бізнес-план. /25.07.2014

Від хобі до бізнесу, або плоди кролівництва

Основи спілкування продавця з клієнтом /22.02.2010

Сучасний продавець має ламати шаблони і постійно дивувати покупця. Тільки тоді він зможе підвищити ефективність своєї діяльності і зав’язувати цікаві контакти

популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015