Salateira - це концепція ресторанів здорового та швидкого харчування, спеціалізованих на салатах та інших корисних стравах. В грудні 2011 року відкрився перший заклад під ТМ Salateira у столичному ТРЦ Sky Mall. На початку 2012 компанія оголосила про свій намір розвивати мережу, відкриваючи власні та франчайзингові ресторани здорового та швидкого харчування. Зараз "Салатейра" готує до відкриття три власні заклади у Києві та веде переговори з потенційними франчайзі з Донецька, Дніпропетровська, Києва та Харкова. Розвиток мережі компанія планує у містах-мільйонниках.
"Наші заклади відкриватимуться в тих містах, де знаходиться наша цільова аудиторія, тобто люди, які думають, що вони їдять, і як це впливає на їхній настрій та самопочуття, - стверджує генеральний директор мережі Salateira Євген Рубан. - Для цього потрібен заробіток у розмірі хоча б 5-6 тис. грн в місяць. Якщо ви цієї планки не досягли, тоді обираєте не те, що краще, а те, що доступніше".
В меню закладів Salateira - великі порції свіжих салатів, паніні та круасани з сирною та іншими несолодкими начинками. "Salateira - єдиний в Україні виробник, котрий реалізує круасани з такими "бутербродними" інгрідієнтами, - розповідає Євген Рубан. - Проте це дуже смачно та незвичайно, тому ми спостерігаємо тенденцію до зростання популярності цієї страви".
Заклади Salateira відкриватимуться на фудкортах площею мінімум 40 м2 у ТЦ, а також - на вулицях міста (мінімальна площа приміщення - 150 м2). Компанія не ставить обмежень щодо кількості точок у мільйоннику. Як стверджує франчайзер, ресторани швидкого харчування відкриватимуться всюди, де буде присутня їхня цільова аудиторія.
читати статті

У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане

Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
На українському ринку fashion-ритейлу стає дедалі тісніше.
Більше 200 громадян різних національностей, які проживають у нашій країні, ведуть свій франчайзинговий бізнес з мережею «Жабка» (Żabka).
Чому родина Кузьми Скрябіна обрала саме Lviv Croissants?
Чому варто купувати франшизу Wesoła Pani та на чому будується їх бізнес-модель?
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...