Франчайзингові ресторани під ТМ "Два гуся" скоро з'являться в Хмельницьку, Кривому Розі, Сумах та Тернополі. "В Сумах відкриються два наші франчайзингові заклади. Один вже на 70 % побудований, спорудження іншого тільки починається, - розповідає директор з розвитку компанії Сергій Гнатенко. - Крім цього, проектні роботи вже розпочато в Кривому Розі та Тернополі, а очікувати відкриття ресторану в Хмельницьку слід вже через два тижні. Ще ми зараз ведемо переговори із потенційним партнером із Ялти. Тому, мабуть, лише 5-ма закладами наші відкриття цього року не обмежаться". Окрім франчайзингових відкритів буде ще й власне: черговий ресторан мережі незабаром з'явиться на головній вулиці столиці.
Незважаючи на стрімке збільшення кількості закладів, відкритих по франчайзингу, компанія не розглядає цей вид бізнесу як один із найважливіших пріоритетів. "Ми особливо не займаємося питаннями франчайзингу. На нашу думку, на ринку важливо добре робити свою справу, а не продавати франчайзинг. Якщо ваш бізнес процвітатиме, люди самі до вас потягнуться, якщо ні - жоден, навіть найвигадливіший, франчайзинговий проект не допоможе", - коментує Сергій Гнатенко.
Мережа ресторанів "Два гуся" розвивається по франчайзингу з 2004 року. Сьогодні компанії належать 13 власних та 7 франчайзингових закладів.
читати статті

У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане

Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
На українському ринку fashion-ритейлу стає дедалі тісніше.
Більше 200 громадян різних національностей, які проживають у нашій країні, ведуть свій франчайзинговий бізнес з мережею «Жабка» (Żabka).
Чому родина Кузьми Скрябіна обрала саме Lviv Croissants?
Чому варто купувати франшизу Wesoła Pani та на чому будується їх бізнес-модель?
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...