Компанія "Росінтер", найбільший на російському ринку оператор в сегменті сімейних ресторанів, завершила операцію з придбання ресторану TGI Friday's. Операція дозволила ВАТ "Росінтер Ресторантс Холдинг" стати мастер-франчайзі торговельної марки TGI Friday's в Польщі, компанія отримала можливість ексклюзивного розвитку бренду на цій території.
Раніше ресторан T.G.I. Friday's у Варшаві протягом дванадцяти років перебував під управлінням компанії American Bistro Poland, франчайзі Carlson Restaurants Worldwide. Площа закладу становить 305 квадратних метрів, одночасно ресторан може прийняти 326 гостей.
"Росінтер" володіє правами на розвиток ресторанів під міжнародною торговельною маркою TGI Friday's в 19 країнах Східної Європи, СНД і Балтії", - прокоментував президент - генеральний керуючий ВАТ" Росінтер Ресторантс ХОЛДИНГ "Сергій Бешев. - "На сьогоднішній день ми управляємо 32 ресторанами під цією торговою маркою, 14 з яких розташовані в Чехії, Угорщині, Латвії, Україні, Білорусії, Казахстані та Польщі. Ми раді можливості продовжити розвиток цього світового бренду і дякуємо за величезну довіру правовласника - Carlson Restaurants Worldwide. Компанія докладе максимум зусиль, щоб її ресторани, завжди відповідали високим стандартами міжнародного бренду T. G. I. Friday's, а також бажає величезних успіхів нашої польській команді на цьому терені".
T.G.I. Friday's став шостим рестораном компанії в Польщі. Російський ресторанний холдинг "Росінтер" управляє ресторанами "IL Патіо" і "Планета Суші" у Варшаві, "Планета Суші" у Вроцлаві і TGI Friday's і "Планета Суші" в Познані. Всього під управлінням компанії працює 360 ресторанів, 107 з яких працюють за франчайзингом.
читати статті

У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане

Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
На українському ринку fashion-ритейлу стає дедалі тісніше.
Більше 200 громадян різних національностей, які проживають у нашій країні, ведуть свій франчайзинговий бізнес з мережею «Жабка» (Żabka).
Чому родина Кузьми Скрябіна обрала саме Lviv Croissants?
Чому варто купувати франшизу Wesoła Pani та на чому будується їх бізнес-модель?
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...