Антикризова кнайпа відкрилась у Львові
За словами власника Юрія Назарука, кафе проіснує 80 днів - він впевнений , криза скінчиться 1 березня, і він на цьому місці зробить інше кафе, яке він не зміг відкрити із-за кризи - ніхто не дав кредиту.
Ресторан відкрився в центрі міста Львова на площі Ринок у старому приміщенні. Фішка в інтер'єрі - запаси на зиму у вигляді консервованих закруток, пшона, макаронів, дешевих сигарет без фільтру і сигарет-самокруток, а також валюта у трьохлітрових банках, буцімто тепер надійніше тримати валюту в домашній склотарі, ніж у комерційних банках. Один із слоганів закладу: "Для чого нам цей Єгипет? Їдь у Карпати!". Офіціанти одягнуті в костюми банкірів, біржових консультантів та фінансових аналітиків.
Їжа у кафе сама проста, а ціна вказана з урахуванням сьогоднішнього стану економіки - в цінах присутні копійки. "Дрібну здачу будемо видавати дрібними або соняшниковим насінням", - розказала працівниця кафе Катерина. Борщ з грінками "Вічна цінність" за 5,55 грн., картопля по-селянськи з яєчнею "Для чого нам Нацбанк?" - 7,77 грн., сендвіч "Ковбасна девальвація" - 7,66 грн. Одне із "коронних" страв - сухарі, які зазвичай сушать в часи кризи. Порція із десяти сухариків з соусом - 5,55 грн.
Відгуки відвідувачів поки-що неоднозначні. "Ціни на їжу помірні, а ось на випивку явно не антикризові. Бокал пива коштує 7 грн., а 50 грамів горілки - майже 8 грн." - жаліється відвідувач.
Юрій Назарук є також співавтором концепції Львівського ресторану "Криївка", що свого часу наробив чимало галасу по всій Україні, оскільки присвячений тематиці УПА.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Тест на підприємництво
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності
Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...