Антикризова кнайпа відкрилась у Львові

Вівторок
23.12.2008
Кафе називається "Антикризова кнайпа". Заклад відкрили автори відомого ресторану "Криївка" - присвяченого тематиці УПА
 

За словами власника Юрія Назарука, кафе проіснує 80 днів - він впевнений , криза скінчиться 1 березня, і він на цьому місці зробить інше кафе, яке він не зміг відкрити із-за кризи - ніхто не дав кредиту.

Ресторан відкрився в центрі міста Львова на площі Ринок у старому приміщенні. Фішка в інтер'єрі - запаси на зиму у вигляді консервованих закруток, пшона, макаронів, дешевих сигарет без фільтру і сигарет-самокруток, а також валюта у трьохлітрових банках, буцімто тепер надійніше тримати валюту в домашній склотарі, ніж у комерційних банках. Один із слоганів закладу: "Для чого нам цей Єгипет? Їдь у Карпати!". Офіціанти одягнуті в костюми банкірів, біржових консультантів та фінансових аналітиків.

Їжа у кафе сама проста, а ціна вказана з урахуванням сьогоднішнього стану економіки - в цінах присутні копійки. "Дрібну здачу будемо видавати дрібними або соняшниковим насінням", - розказала працівниця кафе Катерина. Борщ з грінками "Вічна цінність" за 5,55 грн., картопля по-селянськи з яєчнею "Для чого нам Нацбанк?" - 7,77 грн., сендвіч "Ковбасна девальвація" - 7,66 грн. Одне із "коронних" страв - сухарі, які зазвичай сушать в часи кризи. Порція із десяти сухариків з соусом - 5,55 грн.

Відгуки відвідувачів поки-що неоднозначні. "Ціни на їжу помірні, а ось на випивку явно не антикризові. Бокал пива коштує 7 грн., а 50 грамів горілки - майже 8 грн." - жаліється відвідувач.

Юрій Назарук є також співавтором концепції Львівського ресторану "Криївка", що свого часу наробив чимало галасу по всій Україні, оскільки присвячений тематиці УПА.


найчайтіше читане

Кюртош калач: європейські традиції - в Україну /18.10.2010

В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015