"Зупинятися не збираюсь"

П'ятниця
18.10.2013
Власник ТМ Burgers Buffet Андрій Галицький розповідає, з чого і як починав розвивати свій бізнес.
 

Коли і чому Ви стали замислюватись над ідеєю створення власного бізнесу?
Це було дуже давно. Справа в тому, що я досить рано одружився: у двадцять років, уявляєте? А ось здобути вищу освіту так і не встиг. Вона у мене – незакінчена вища. Тож, одразу після одруження я поставив за мету забезпечення власної сім'ї. І зрозумів, що без власної справи діла не буде. Розпочав з роботи у сфері роздрібної торгівлі: один кіоск, другий, потім з десяток. І чотири роки тому я нарешті створив перший повноцінний заклад швидкого харчування.

Після створення закладу Ви одразу почали розвиватися по франчайзингу?

Пройшов десь рік. За цей час з'явилися постійні клієнти, стабільний прибуток, вже можна було казати про конкретні успіхи бізнесу. Ось тоді я зареєстрував торгову марку Burgers Buffet і почав працювати по франчайзингу.

В чому були труднощі? Адже, франчайзинг в ті часи в Україні був майже невідомим для багатьох бізнесменів?

Я багато читав. Ставив за мету розвиток справи, а не просто отримання прибутку від одного закладу. Дивився на успішні приклади своїх, так би мовити, «старших колег». Є такий заклад «Челентано», який я завжди ставив собі у приклад як успішно розвинуту мережу. Ну а створення власної франчайзингової мережі - Burgers Buffet – було, як у всіх, з 24-годинним графіком роботи, з оббиванням порогів різних інстанцій, з пошуку додаткових ресурсів на налагодження системи постачання продукції, на обладнання для її зберігання. Ми ж, як франчайзери, забезпечуємо всі партнерські точки необхідними продуктами. Тож, на початку, як і всім, було важко. Але коли хочеш чогось досягнути – треба багато вчитися, працювати і мати велике бажання.

Скільки Вам було років, коли відкрили перший Burgers Buffet?

Двадцять сім.

Ви досягли того, про що мріяли: фінансової стабільності, можливості забезпечити свою родину?

Певна стабільність є, але до вершини моєї Говерли ще зарано (сміється). Я тільки на початку шляху. І зупинятися не збираюсь.


найчайтіше читане

Кюртош калач: європейські традиції - в Україну /18.10.2010

В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015