Scorini: Espresso Bar та Caffe Punto стає більше

Четвер
28.10.2010
Незабаром відкривається перший франчайзинговий Scorini Espresso Bar, росте також мережа Scorini Caffe Punto
 

12 листопада відбудеться відкриття нової кав'ярні Scorini Espresso Bar в Дніпропетровську. Це буде перша франчайзингова точка цього формату. Власна кав'ярня працює з травня цього року в Миколаєві.

"Наш Scorini Espresso Bar працюєте дуже успішно, навіть краще, ніж ми очікували", - розповідає власник концепції Костянтин Корольков. - "Я можу відзначити, що зацікавленість цим форматом з боку підприємців теж досить висока, і я припускаю, що до кінця року ми відкриємо ще як мінімум одну франчайзингову кав'ярню".

Мережа початкового формату Scorini - Caffe Punto - також стрімко зростає і об'єднує вже 13 франчайзингових точок і 1 власну. Франчайзі працюють в таких містах, як Одеса, Черкаси, Полтава, Донецьк, Херсон. У цьому місяці розпочала роботу третя Scorini Caffe Punto в Києві - в ТЦ "Альта-центр". 15 листопада відкриється чергова франчайзингова точка в Донецьку. Пріоритетними для відкриттів компанія називає зараз західні регіони країни, хоча при цьому також рада співпраці і в інших містах.


найчайтіше читане

Кюртош калач: європейські традиції - в Україну /18.10.2010

В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Про ситуацію продажу франшиз мережі OS.9 /03.04.2024

Як змінилаь ситуація на ринку продажів франшиз? Про це розповість керівник відділу продажу франшиз мережі OS.9 – Юлія Сербіна.

Огляд ринку кав’ярень /04.12.2011

Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові

популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015