12 листопада відбудеться відкриття нової кав'ярні Scorini Espresso Bar в Дніпропетровську. Це буде перша франчайзингова точка цього формату. Власна кав'ярня працює з травня цього року в Миколаєві.
"Наш Scorini Espresso Bar працюєте дуже успішно, навіть краще, ніж ми очікували", - розповідає власник концепції Костянтин Корольков. - "Я можу відзначити, що зацікавленість цим форматом з боку підприємців теж досить висока, і я припускаю, що до кінця року ми відкриємо ще як мінімум одну франчайзингову кав'ярню".
Мережа початкового формату Scorini - Caffe Punto - також стрімко зростає і об'єднує вже 13 франчайзингових точок і 1 власну. Франчайзі працюють в таких містах, як Одеса, Черкаси, Полтава, Донецьк, Херсон. У цьому місяці розпочала роботу третя Scorini Caffe Punto в Києві - в ТЦ "Альта-центр". 15 листопада відкриється чергова франчайзингова точка в Донецьку. Пріоритетними для відкриттів компанія називає зараз західні регіони країни, хоча при цьому також рада співпраці і в інших містах.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Як змінилаь ситуація на ринку продажів франшиз? Про це розповість керівник відділу продажу франшиз мережі OS.9 – Юлія Сербіна.
Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...