Компанія "Дім Кави", що розвиває франчайзингову мережу однойменних магазинів, проводить IV Регіональний Чемпіонат Бариста серед співробітників компанії. Відбудеться він 20-21 жовтня в Києві у готелі "Воздвиженський". На змаганні кожен учасник повинен буде розповісти про каву, на якій він буде готувати. Представити суддям 4 еспрессо, 4 капучіно, 4 авторських напої. Загальний час виступу не повинен перевищувати 15 хвилин. Презентацію оцінюють чотири смакових судді, два технічних і один головний суддя. Головним суддею буде Peter Wermuth (Петер Вермут) - авторизований тренер SCAE, провідною всесвітньої організації, що пропагує культуру кави.
"Узяти на себе місію розвитку культури споживання еспресо в Україні означає велику відповідальність перед клієнтом за кожну чашечку кави, запропоновану в магазинах "Дім Кави", - впевнена Інна Сморжевська, маркетолог компанії "Дім Кави". - "Будь то арабіка або робуста, ексклюзивні сорти або кавові бленди, кава темного обсмаження або світлого, бариста повинен уміти так приготувати напій, щоб розкрити всі смакові й ароматичні нотки кави. Ті, хто спробував хорошу каву, навряд чи потім погодяться на неякісний товар. Розібратися в цьому нам безсумнівно допомагає компетентний, грамотний менеджер або бариста.
Конкурси бариста надихають на підвищення майстерності учасників. Адже бариста - це не тільки людина, яка вміло готує каву (в основному еспресо), а і фахівець з кавового обладнання. Він знає все про правильний поміл, потрібну закладку кави, температуру та інші фактори, що впливають на збалансований смак кави".
"Дім Кави" - офіційний імпортер кави швейцарської фірми Blaser і кавових машин для домашнього і професійного використання. Починаючи з 1998 року, компанія розвиває мережу магазинів в Україні за допомогою франчайзингу, яка об'єднує вже близько 100 франчайзингових точок. Крім Україні мережа "Будинків Кава" також розвивається в Росії та Молдові.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності
Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію
Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...