Компанія Country Chicken впевненими кроками просувається по території Росії. На сьогодні працюють вже 10 ресторанів Кантрі Чікен - у Санкт-Петербурзі, Ростові, Воронежі, Нальчику і Владивостоці. На жовтень заплановані нові відкриття: у місті Реутов Московської області та Воронежі. У листопаді в Підмосков'ї з'явиться окрема будівля з обслуговуванням автомобілістів за типом ЧікенАвто. Однак, на цьому компанія зупинятися не збирається: для залучення нових партнерів вона також взяла участь у франчайзинговій виставці BUYBRAND 2010.
"З успіхом для компанії пройшла виставка BUYBRAND 2010", - розповідає Світлана Калілетс, фахівець компанії з міжнародних відносин, продажу та маркетингу. - "Протягом трьох днів відвідувачі виставки заповнювали стенд, невпинно змінюючи один одного. У наших працівників, що представляли компанію, не було буквально жодної вільної хвилини. Безліч питань і відповідей, діалогів і пропозицій, нових планів та проектів зародилося на цій виставці. Найближчим часом розпочнеться робота над створенням нових підприємств як в Москві, так і в регіонах".
Крім того, у планах компанії - створення першого пілотного проекту ресторану Кантрі Чікен при АЗС. Цій темі був присвячений форум, в якому також взяли участь представники компанії.
Динамічний розвиток мережі ресторанів в Росії зробив необхідним відкриття регіонального представництва, яке відбудеться в кінці 2010 року. Офіс буде розташований у Москві. Також буде побудований склад продукції, необхідної для приготування страв Кантрі Чікен і прямих поставок в ресторани.
У московкому ресторані Кантрі Чікен вперше були розроблені і введені в меню страви з страусиного м'яса. "Кантрі Чікен Бургери із страусиним м'ясом, що є надзвичайно корисним і дієтичним продуктом, вже отримали визнання з боку відвідувачів. Кантрі Чікен планує постійно дивувати споживачів своїми екзотичними новинками, розробляється ціла лінія страв орієнтованих чисто на споживачів Росії та країн СНД", - повідомила Світлана Калілетс.
Паралельно з розвитком на російському ринку, Country Chicken також займається освоєнням на ринків країн СНД. Вже ведуться переговори з розвитку мережі ресторанів в Казахстані і Україні, на додаток було укладено ряд договорів з просування бренда в Прибалтиці та інших країнах колишнього Радянського Союзу. Український ринок розглядається як надзвичайно цікавий і пріоритетний для відкриття ресторанів, тому компанія зараз цілеспрямовано налаштована на пошук партнерів-франчайзі, які будуть відкривати фаст-фуди Кантрі Чікен в різних куточках нашої країни.
На сьогодні у світі працює понад 450 ресторанів Country Chicken. Більшість з них знаходяться в Австралії, також фаст-фуди є в Новій Зеландії, на островах Тонга, Самоа, Нова Каледонія та Фіджі, в Індії, ОАЕ, Саудівської Аравії, Росії і Таджикистані.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Більше 200 громадян різних національностей, які проживають у нашій країні, ведуть свій франчайзинговий бізнес з мережею «Жабка» (Żabka).
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...