Австралійська концепція Country Chicken продовжує завойовувати російський ринок. Франчайзингова мережа компанії динамічно розвивається. Протягом цього року відкрилися точки в Ростові, Санкт-Петербурзі, Нальчику, Душанбе, Москві.
"З'явившись в Росії якихось 15 років тому, імперія фаст-фуду встигла завоювати серця не лише підростаючого покоління, а й багатьох дорослих любителів поїсти смачно, швидко і недорого. Це пов'язано з поліпшенням економічної ситуації в Росії, підвищенням споживчої спроможності населення, демографічним приростом населення", - вважає Світлана Калілець, представник компанії Country Chicken. - "Навіть криза не вплинула на попит - на ринку франчайзингу зараз спостерігається значне пожвавлення щодо придбань франшиз фаст-фуду. Багато інвесторів вважають, що зараз не час експериментувати зі створенням власного бізнесу з нуля і дивляться в бік більш гарантованих варіантів вкладення капіталу".
Зараз готуються готуються до запуску другий ресторан у Москві, другий у Санкт-Петербурзі, крім того, Воронеж, Астрахань, Уфа, Владикавказ, Підмосков'ї-Нарофоминська і в даний час ведуться переговори про покупку франшизи ще в кількох містах Росії.
Компанія націлена і на вихід на український ринок. За словами Світлани Калілець: "компанія бачить величезний потенціал у цьому регіоні".
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Як змінилаь ситуація на ринку продажів франшиз? Про це розповість керівник відділу продажу франшиз мережі OS.9 – Юлія Сербіна.
Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...