На українському ринку вже 8 місяців працює концепція точок випічки та продажу цукрових бельгійських вафель "Гофре". Мережа на сьогодні налічує шість власних точок в Києві. Найближчим часом - вже цього літа - з'являться перші франчайзингові. Про це порталу Franchising.ua повідомив відповідальний з франчайзингу компанії Gaufres de Liège LLC Украина Домінік Рембо.
Компанія, що створила концепцію "Гофре", - бельгійська. Мережа фірмових точок представлена в Бельгії, Україні, Росії, Румунії, скоро також перші точки з'являться у Франції. У мережі "Гофре" будуть представлені як власні, так і франчайзингові точки, причому в Україні перевага надаватиметься все ж франчайзинговому методу: дві третини точок, що працюватимуть в нашій країні будуть відкриті незалежними підприємцями-франчайзі, і лише третину компанія запустить сама.
"Наша мета сьогодні - розростання мережі "Гофре". Це достатньо легкий і успішний бізнес, і ми надаємо можливість зайнятися ним українським підприємцям. Наш франчайзі отримує бізнес "під ключ", безкоштовне навчання персоналу, а також усі послуги централізованого виробництва та поради досвідченої команди, а найголовніше - ексклюзивний, високоякісний, смачний, святковий продукт. Цю концепцію можна віднести до сфери стріт-фуду за здатністю швидко відповісти на запит споживача, але все ж стріт-фудом вона не є, оскільки наш продукт високої якості, що не завжди притаманне цьому напрямку", - розповів Домінік Рембо.
Компанія налаштована зараз на активне розширення мережі "Гофре" за допомогою франчайзингу з можливістю отримання ексклюзивного права на розвиток регіону, а також продаж мастер-франшиз в інші країни.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію
В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності
Як змінилаь ситуація на ринку продажів франшиз? Про це розповість керівник відділу продажу франшиз мережі OS.9 – Юлія Сербіна.
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...