Цей рік приніс Україні ще одну концепцію фаст-фуду, мережа закладів якого розвивається по франчайзингу. Сhicken Hut – ресторани швидкого обслуговування з дитячою кімнатою розваг, які пропонують своєму відвідувачу різноманітні страви з курки і не тільки. Компанія пишається своїми смачними стравами, високим рівнем обслуговування клієнтів, комфортною атмосферою відпочинку у своїх закладах та привабливою і доступною для споживачів ціновою політикою.
Два власних ресторани на сьогодні працюють в Івано-Франківську та один у Кам’янець-Подільському. Франчайзингові розташовані у Луганську, Хмельницькому, Львові. Першим з франчайзингових Сhicken Hut 20 січня 2010 року запрацював заклад у Луганську. Незабаром – до кінця червня – заплановане відкриття у Чернігові.
"До кінця року ми сподіваємося відкрити ще три-чотири заклади Сhicken Hut, і це буде виключно франчайзинг. Ми зараз налаштовані активно працювати і розвивати мережу за допомогою саме франчайзингу", - розповіла редакції порталу Наталія Охмат, керівник напрямку розвитку та навчання компанії.
Для розвитку по франчайзингу компанію зараз цікавлять обласні центри країни. Вже йдуть переговори з підприємцями з Чернівців та Тернополя, розглядаються пропозиції й з інших міст країни.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності
Тест на підприємництво
Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...