Chicken Hut: з франчайзингом в обласні центри

Субота
22.05.2010
У великих містах країни відкриваються франчайзингові заклади швидкого харчування, що спеціалізуються на стравах з курки
 

Цей рік приніс Україні ще одну концепцію фаст-фуду, мережа закладів якого розвивається по франчайзингу. Сhicken Hut – ресторани швидкого обслуговування з дитячою кімнатою розваг, які пропонують своєму відвідувачу різноманітні страви з курки і не тільки. Компанія пишається своїми смачними стравами, високим рівнем обслуговування клієнтів, комфортною атмосферою відпочинку у своїх закладах та привабливою і доступною для споживачів ціновою політикою.

Два власних ресторани на сьогодні працюють в Івано-Франківську та один у Кам’янець-Подільському. Франчайзингові розташовані у Луганську, Хмельницькому, Львові. Першим з франчайзингових Сhicken Hut 20 січня 2010 року запрацював заклад у Луганську. Незабаром – до кінця червня – заплановане відкриття у Чернігові.

"До кінця року ми сподіваємося відкрити ще три-чотири заклади Сhicken Hut, і це буде виключно франчайзинг. Ми зараз налаштовані активно працювати і розвивати мережу за допомогою саме франчайзингу", - розповіла редакції порталу Наталія Охмат, керівник напрямку розвитку та навчання компанії.

Для розвитку по франчайзингу компанію зараз цікавлять обласні центри країни. Вже йдуть переговори з підприємцями з Чернівців та Тернополя, розглядаються пропозиції й з інших міст країни.


популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015