Цей рік приніс Україні ще одну концепцію фаст-фуду, мережа закладів якого розвивається по франчайзингу. Сhicken Hut – ресторани швидкого обслуговування з дитячою кімнатою розваг, які пропонують своєму відвідувачу різноманітні страви з курки і не тільки. Компанія пишається своїми смачними стравами, високим рівнем обслуговування клієнтів, комфортною атмосферою відпочинку у своїх закладах та привабливою і доступною для споживачів ціновою політикою.
Два власних ресторани на сьогодні працюють в Івано-Франківську та один у Кам’янець-Подільському. Франчайзингові розташовані у Луганську, Хмельницькому, Львові. Першим з франчайзингових Сhicken Hut 20 січня 2010 року запрацював заклад у Луганську. Незабаром – до кінця червня – заплановане відкриття у Чернігові.
"До кінця року ми сподіваємося відкрити ще три-чотири заклади Сhicken Hut, і це буде виключно франчайзинг. Ми зараз налаштовані активно працювати і розвивати мережу за допомогою саме франчайзингу", - розповіла редакції порталу Наталія Охмат, керівник напрямку розвитку та навчання компанії.
Для розвитку по франчайзингу компанію зараз цікавлять обласні центри країни. Вже йдуть переговори з підприємцями з Чернівців та Тернополя, розглядаються пропозиції й з інших міст країни.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Як заробити на станції техобслуговування автомобіля
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Візитна картка створює враження про компанію. Ось чому надзвичайно важливо, як саме вона виглядає та що на ній написано
Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...