Золотий дукат з XI-XII століття

Четвер
06.05.2010
7 травня в Києві по франчайзингу відкривається третя кав’ярня "Золотий дукат"
 

7 травня, приблизно опівдні відбудеться відкриття третьої кав’ярні "Золотий дукат" у Києві. Нова кав’ярня знайшла собі місце на Софіївській площі столиці (вул. Володимирівська 18/2). Власники закладу підготували на перші декілька днів багато сюрпризів та різноманітних акцій для відвідувачів нової кав’ярні.

"Ця кав’ярня буде дуже відрізнятися від тих двох, що вже працюють у Києві. У цьому "Золотому дукаті" буде відображена епоха XI-XII століття. Для кожної кав’ярні ми вибираємо певну епоху, потім пов’язуємо все це з легендою, історією того міста і місця, де розташований заклад", - розказала редакції порталу Franchising.ua Ольга Палій - власник бренду та ідеолог мережі кав’ярень "Золотий Дукат".

Цей заклад, як і попередні київські, є франчайзинговим. Загалом у столиці заплановано 10 "Золотих дукатів", зараз ведуться переговори, підписуються договори та підшуковується нерухомість для чергових відкриттів.

"Ми розподілили кав’ярні по певних районах, щоб вони один одному не заважали, а навпаки, підсилювали. Ми зачіпали весь центр міста, не враховуючи житлові масиви. Поки що мікрорайонів у нас в планах немає, хоча якщо у якогось франчайзі виникне бажання, тоді будемо розглядати конкретно кожну ситуацію і аналізувати перспективність такого закладу", - поділилася планами Ольга Палій.

Перший "Золотий дукат" відкрився у Львові у 2004 році і став його своєрідним символом та обличчям. З тих пір на умовах франчайзингу запрацювали кав’ярні ще у Києві, Харкові та Маріуполі. Готуються заклади в Івано-Франківську, Тернополі, Севастополі та Вінниці.


популярне на форумі

Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
форнетти

Прочитала отзывы и удивилась! Я давно работаю с Форнетти, купила франшизу и стала за прилавок......

124 коментар
остання 21.07.2015