7 травня, приблизно опівдні відбудеться відкриття третьої кав’ярні "Золотий дукат" у Києві. Нова кав’ярня знайшла собі місце на Софіївській площі столиці (вул. Володимирівська 18/2). Власники закладу підготували на перші декілька днів багато сюрпризів та різноманітних акцій для відвідувачів нової кав’ярні.
"Ця кав’ярня буде дуже відрізнятися від тих двох, що вже працюють у Києві. У цьому "Золотому дукаті" буде відображена епоха XI-XII століття. Для кожної кав’ярні ми вибираємо певну епоху, потім пов’язуємо все це з легендою, історією того міста і місця, де розташований заклад", - розказала редакції порталу Franchising.ua Ольга Палій - власник бренду та ідеолог мережі кав’ярень "Золотий Дукат".
Цей заклад, як і попередні київські, є франчайзинговим. Загалом у столиці заплановано 10 "Золотих дукатів", зараз ведуться переговори, підписуються договори та підшуковується нерухомість для чергових відкриттів.
"Ми розподілили кав’ярні по певних районах, щоб вони один одному не заважали, а навпаки, підсилювали. Ми зачіпали весь центр міста, не враховуючи житлові масиви. Поки що мікрорайонів у нас в планах немає, хоча якщо у якогось франчайзі виникне бажання, тоді будемо розглядати конкретно кожну ситуацію і аналізувати перспективність такого закладу", - поділилася планами Ольга Палій.
Перший "Золотий дукат" відкрився у Львові у 2004 році і став його своєрідним символом та обличчям. З тих пір на умовах франчайзингу запрацювали кав’ярні ще у Києві, Харкові та Маріуполі. Готуються заклади в Івано-Франківську, Тернополі, Севастополі та Вінниці.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
Як заробити на станції техобслуговування автомобіля
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Візитна картка створює враження про компанію. Ось чому надзвичайно важливо, як саме вона виглядає та що на ній написано
Шаблон листа, який допоможе попросити про знижку чи припинення оплати оренди
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...