Наприкінці березня у столиці Молдови Кишиневі відкрилася чергова піцерія Челентано, яка стала вже третьою в місті. Першу піцерію молдавський мастер-франчайзі "Universul Restaurantelor" відкрив ще у 2007 році, другу - в середині минулого.
Молдавська компанія "Universul restaurantelor" придбала мастер-франшизу на весь портфель брендів компанії Fast Food Systems та зобов’язалася відкрити п’ять піцерій Челентано протягом двох років.
Сьогодні компанія Fast Food Systems розвиває найбільшу в Україні мережу демократичних ресторанів: мережа піцерій "Піца Челентано" нараховує 142 заклади, "Картопляна Xата" - 41, ресторан японської кухні "Япі" - 7 ресторанів, "Кафе Пункт" - 2.
Fast Food Systems була першою українською компанією, що розпочала розвиток мережі по франчайзингу, і на сьогоднішній день є одним з найбільших українських франчайзерів. Заклади під брендами з портфелю FFS є вже у всіх регіонах України, включаючи також й невеликі міста. Поза межами країни - три піцерії Челентано у Молдові.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Як змінилаь ситуація на ринку продажів франшиз? Про це розповість керівник відділу продажу франшиз мережі OS.9 – Юлія Сербіна.
Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...