Мережа ресторанів швидкого харчування Burger Club продовжує активний розвиток франчайзингової мережі і в 2010-му році. Перший заклад в новому році відкрився близько місяця тому в Херсоні, і вже на черзі наступне місто - незабаром очікується відкриття ресторану у Житомирі в торговому центрі "Глобал". На завершальній стадії роботи із запуску в місті Ізмаїл. Ще один Burger Club готується в Миколаєві.
"Ми маємо намір і далі активно розвивати мережу фаст-фудів Burger Club. Це підкріплено тією популярністю, якою користується кожен наш заклад. Так, наприклад, ресторан в Херсоні достатньо невеликий і працює він лише близько місяця, але за такий короткий термін вже зумів знайти своїх шанувальників і постійних клієнтів, " - розповіла порталу Franchising.ua менеджер з розвитку мережі Burger Сlub Оксана Дендеря.
Таким чином, мережа Burger Сlub стрімко продовжує охоплювати територію країни. На сьогоднішній день заклади працюють вже в Києві, Вінниці, Сумах, Полтаві, Кременчуці, Херсоні. Готуються до відкриття Житомир, Ізмаїл та Миколаїв. Чотири ресторану мережі Burger Сlub є власними, дев'ять відкрито на умовах співпраці з партнерами-франчайзі. Франчайзинговий розвиток компанія почала менше року тому.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Як змінилаь ситуація на ринку продажів франшиз? Про це розповість керівник відділу продажу франшиз мережі OS.9 – Юлія Сербіна.
Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...