У День всіх закоханих жителі Полтави отримали "кавовий" подарунок - у ТРЦ "Київ" по франчайзингу відкрилася повноцінна кав'ярня Scorini Espresso Bar. Нагадаємо, що до цього компанія розвивала лише мережу фірмових точок продажу кави, чаю та чайно-кавових аксесуарів Scorini Caffe Punto.
"Ми відкривали Scorini Espresso Bar у День Святого Валентина. Все прошло надзвичайно успішно - була урочиста програма, центр відвідало дуже багато людей. Дуже тішить те, що відгуки ми отримали найпозитивніші", - розказав редакції порталу Franchising.ua про перше відкриття у новому форматі власник бренду Scorini Caffe Punto Костянтин Корольков.
Scorini Espresso Bar має повну кавову карту - 27 напоїв на основі еспрессо, п'ять видів чаю, та тістечки до них, різноманітні молочні коктейлі. Зараз готуються до запуску ще дві Scorini Espresso Bar у Миколаєві та Миколаєвській області.
На черзі - наступне відкриття також у Полтаві. Але на цей раз це буде нова франчайзингова точка Scorini Caffe Punto - у торговельно-розважальному центрі "Конкорд".
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Як змінилаь ситуація на ринку продажів франшиз? Про це розповість керівник відділу продажу франшиз мережі OS.9 – Юлія Сербіна.
Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...