Напередодні Нового року мережа BurgerClub поповнилась ще одним рестораном в Одесі. Він став восьмим франчайзинговим закладом. Зараз на стадії ремонтних робіт та підготовки до відкритя ще два ресторани - у Херсоні та Ізмаїлі, які також будуть відкриті партнерами-франчайзі. Їх запуск можна очікувати вже за півтора-два місяці.
Компанія почала розвиток франчайзингової мережі фаст-фудів у травні минулого року і на сьогоднішній день налічується вже вісім франчайзингових закладів, крім того є чотири власних. По три BurgerClub працюють у Полтаві та Харкові, два є в Києві та по одному у Сумах, Миколаєві, Кременчузі, Вінниці та Одесі.
"Вже скоро рік, як ми розвиваємо франчайзингову мережу. У травні місяці можна вже буде робити перші підсумки та будувати подальші плани з розвитку. Загалом на сьогодні можна сказати, що розвитком по франчайзингу ми задоволені, в нас грандіозні плани якнайбільше розвити мережу фаст-фудів BurgerClub Україною. Ми зараз розглядаємо багато міст: Житомир, Львів, Кіровоград, Івано-Франківськ, Луганськ та інші - і сподіваємось, що невдовзі BurgerClub з’виться і в них", - розказала менеджер з розвитку мережі Burger Сlub Оксана Дендеря.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Більше 200 громадян різних національностей, які проживають у нашій країні, ведуть свій франчайзинговий бізнес з мережею «Жабка» (Żabka).
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...