Субота
14.06.2008
У Кривому Розі заклади "Дрова", "Папа Джон" та "Смачна Картопля" разом на фудкорті
 

За словами Дмитра Погребицького - генерального директора ТОВ "ФМ ГРУПП", компанія вперше в Україні при відкритті закладів швидкого харчування використала принцип фудкорта, при якому на одній торговельній площі представлені заклади харчування різних форматів, що входять в одну компанію.

Заклад було відкрито у Кривому Розі, у ньому представлені три бренди компанії ФМ ГРУПП: ресторан традиційної української кухні "Дрова", піцерія "Папа Джон" та кафе "Смачна Картопля".

Прес-служба компанії заявила про наміри відкрити аналогічні заклади у Києві, Дніпропетровську та Харкові.

Власником ТОВ "ФМ ГРУПП" є компанія Anthoreal Estate limited (Кіпр), що розпочала діяльність на Україні в 2001 році. Зараз ФМ ГРУПП - це група компаній, що представляють крім вище вказаних брендів - мережу кав'ярень "КофеТайм", також в кінці 2006 року компанія придбала мережу піцерій "МакСмак" у Києві, що складає 5 закладів. У планах на 2008 рік - відкриття 65 закладів переважно у обласних центрах країни, а також розширення портфелю брендів - мережі кав'ярень формату "кава на винос", закладів японської кухні та інші.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Як відкрити кролячу ферму. Бізнес-план. /25.07.2014

Від хобі до бізнесу, або плоди кролівництва

Основи спілкування продавця з клієнтом /22.02.2010

Сучасний продавець має ламати шаблони і постійно дивувати покупця. Тільки тоді він зможе підвищити ефективність своєї діяльності і зав’язувати цікаві контакти

популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015