"Пиріжкова Хата" - мережа закладів, що пропонують клієнтам страви української національної кухні. Перший заклад працює з 2003 року в Івано-Франківську, також в цьому місті відкрито за тією ж концепцією кафе "Пиріжкова", крім того на франчайзингових умовах працює заклад у Львові. 1 грудня цього року було відкрите власне кафе "Пиріжкова Хата" у місті Яремчі Івано-Франківської області.
Крім того підписано договір з франчайзі з м.Калуш і наступного року повинна відкритись "Пиріжкова Хата" і в цьому місті. "Ми заключили договір франчайзинга, але поки що все призупинилося, бо за цієї кризи люди поки що утримуються від вкладення грошей, хоча вся підготовча робота зроблена, договір підписаний, і в перспективі ми маємо це відкриття. Я думаю, що воно відбудеться наступного року: після виборів люди будуть орієнтуватися в ситуації, буде вже певна стабільність", - розказала порталу Franchising.ua засновниця кафе "Пиріжкова Хата" Олена Ткачук.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Більше 200 громадян різних національностей, які проживають у нашій країні, ведуть свій франчайзинговий бізнес з мережею «Жабка» (Żabka).
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...