"Віденські булочки" по всій країні
Бренд "Віденські булочки”, що належить ТОВ "КОЛОС-ЛТД", існує на українському ринку з 1997 року. Назва формату "бекерай" з німецької означає пекарня. Український бекерай "Віденські булочки" - це кафе-пекарня, де клієнти окрім того, щоб придбати фірмовий продукт - свіжовипечені хлібобулочні вироби, - можуть посидіти за філіжанкою кави та насолодитися атмосферою і навіть перекусити.
Зараз в Києві працюють п’ять власних бекераїв, крім того вже підписані п’ять франчайзингових договорів. Два заклади відкриються цього місяця - в Луганську і Донецьку. У лютому 2010 року бекерай "Віденські булочки" з’явиться у Львові. Також на початку наступного року дві франчайзингових бекерай відкриються у Києві. Загалом в 2010 році компанія планує відкрити від 10 до 20 бекерай "Віденські Булочки" в різних містах України.
![]() | В асортименті ТМ "Віденські булочки" – біля 200 найменувань продукції: листково-дріжджові вироби з різними начинками і без них, кондитерські вироби і, звичайно, хліб |
"Ідея розвиватися по франчайзингу народилася в компанії вже досить давно - ще у кінці 90-х, але повноцінного втілення у життя франчайзингова пропозиція "Віденських булочок" набула на початку цього року - навесні, і цей напрям розвитку став для нас стратегічним і вже отримав практичне вираження. Враховуючи ринкову ситуацію, що склалася в країні, наші відкриття в кінці цього року та на початку наступного - яскравий доказ того, що це дійсно дуже вдала і перспективна франчайзингова пропозиція", - розказав генеральний директор ТОВ "КОЛОС ЛТД" Олег Дерев’янко.
Компанія надалі планує активний розвиток франчайзингової мережі та впевнена, що в Україні вже сьогодні є попит на більш ніж 150 закладів "Віденські булочки" формату бекерай, не враховуючи невеликі точки продажу випічки, яких налічується вже більше 300 в 24 містах України, але всі вони оперуються самим підприємством.
"Окрім нашого продукту, який в своєму роді є унікальним, ми пропонує велику кількість форматів, у яких може бути представлений бренд "Віденські булочки": великий бекерай, малий, концепція shop-in-shop, формат фуд-корту тощо. Акцент франчайзингового розвитку ми зараз робимо на бекерай, але розглядаємо заявки і на франчайзингові точки інших форматів", - розповів Олег Дерев’янко.
читати статті
![](https://img.franchising.pl/ua/1a9/306/1-_.png)
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
![](https://img.franchising.pl/ua/1de/4ae/sto_small.jpg)
Як заробити на станції техобслуговування автомобіля
Джоббінг чи власна автомобільна заправка?
Франчайзинговий договір є основою, на якій будуються стосунки між франчайзером та франчайзі
Шаблон листа, який допоможе попросити про знижку чи припинення оплати оренди
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...