Scorini Caffe Punto - це міні-магазинчик, що поєднує в собі фірмову точку з продажу кави і чаю Scorini та повноцінний еспрессо-бар. Scorini - виробник натуральної кави та чаю, торговельна марка якого була взята за основу концепції Scorini Caffe Punto. Така мережа на сьогодні розвивається лише в Україні. Фактично почавши роботу на українському ринку з жовтня цього року, компанія Scorini Ukraine відкрила вже 20 жовтня першу власну торговельну точку в місті Миколаєві в ТЦ "Амстор". На черзі протягом декількох тижнів - перші франчайзингові точки: одна в Херсоні і одна в Одесі. До кінця цього року компанія планує відкрити ще 7-8 франчайзингових Scorini Caffe Punto.
"Ми плануємо активно розвивати напрям Scorini Caffe Punto і за декілька років довести кількість точок нашої мережі у всіх регіонах нашої країни до цифри 300", - поділився планами компанії правоволоділець концепції Scorini Caffe Punto Костянтин Корольков.
У зв'язку з тим, що компанія лише почала працювати на українському ринку, для потенційних франчайзі сума необхідних для запуску точки інвестицій встановлена на рівні $5.000. Очікується, що з наступного року ця цифра збільшиться як мінімум удвічі. Паушальний внесок і роялті в системі відсутні, франчайзі купує готову торговельної точку "під ключ" у компанії і надалі використовує в своїй діяльності лише продукцію Scorini. Термін окупності такої точки - 5-6 місяців.
Розташовуватися Scorini Caffe Punto повинні в місцях з хорошим потоком людей: торговельні і бізнесові центри, великі магазини і супермаркети, університети. Компанія розглядає для відкриттів також міста з населенням від 50 тис. жителів.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності
Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію
Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...