Як розповів порталу Franchising.ua співвласник торговельних марок "Бліц-Меню" та "Кушать подано" Олександр Рось, пропонуючи франшизу, компанія надає партнерові опрацьовану бізнес-модель, стандарти ведення бізнесу, допомагає в підготовці і запуску закладу, проте при цьому створюючи абсолютно новий заклад, що працює під іншою торговельною маркою.
"Ми були однією з перших компаній в Україні, що розробила свій франчайзинговий пакет. Проте зараз в економічній ситуації, що склалася, набагато краще і вигідніше за допомогою нашого досвіду і наших знань запустити франчайзинговий заклад, який, проте, працюватиме під іншою назвою. "Бліц-меню" знають добре в Дніпропетровську, але на іншій території нашої країни цей заклад не знайомий споживачеві. Для того, щоб про нього дізналися, потрібно відкрити ще хоч би декілька таких фаст-фудів, а зараз це доволі проблематично, враховуючи кількість коштів, необхідних для запуску ресторану. Хоча франшизу "Бліц-Меню" ми також пропонуємо, і абсолютно не відмовимося, якщо знайдуться охочі", - розповів Олександр Рось.
Зараз будується франчайзинговий заклад в центрі Нікополя, і він також працюватиме під іншою назвою.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності
Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Як заробити на станції техобслуговування автомобіля
Тест на підприємництво
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...