"Кислородний Фреш" – це торговельна точка з продажу кисневих коктейлів, що представляє собою барну стійку з цими напоями, що може розташовуватися у фітнес-клубах, салонах краси, торговельно-розважальних центрах, додатково в кафе і ресторанах.
Франчайзингові барні стійки "Кислородний Фреш" вже є в двох фітнес-клубах в Києві і в одному в Одесі. Вже придбано устаткування франчайзі з Івано-Франківська, і зараз починає роботу торговельна точка "Кислородний Фреш" у цьому місті. Крім того "Кислородний Фреш" з'явиться в новому фітнес-клубі мережі “Sportlife”, який незабаром відкриється в столиці.
"У зв'язку з економічною ситуацією, що склалася, зараз ми перепрофілювали свою франшизу: відкриваємо точки найчастіше не в торговельно-розважальних центрах, а йдемо, так би мовити, до приватного покупця у фітнес-клубах, салонах краси тощо", - розповів про політику компанії директор з розвитку мережі "Кислородний Фреш" Віталій Пашковський.
Компанія не ставить жорстких вимог до зовнішнього вигляду торговельної точки. Оформлення в корпоративному стилі і робота під торговельною маркою "Кислородний Фреш" не є обов'язковою вимогою. Франчайзі може просто придбати спеціальне устаткування для приготування таких напоїв – кисневий коктейлер і концентратор. Якщо у франчайзі вже є у розпорядженні барна стійка, він може доповнити свій асортимент кисневими коктейлями. Для відкриття ж фірмової точки "Кислородний Фреш" буде потрібна площа від 2 кв.м і $2.500 початкових інвестицій.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності
Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію
Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...