Мережа ресторанів швидкого харчування "Єврохата" продовжує розвиватися. До кінця року заплановані відкриття ресторанів в державних установах столиці, Кривого Рогу і одного з міст Західної України. Про це порталу Franchising.ua повідомив директор з розвитку мережі ресторанів швидкого харчування "Єврохата" Андрій Григоренко.
Крім того компанія продовжує вести переговори про вихід на міжнародний ринок і активно шукає франчайзі за кордоном. Торговельна марка "Єврохата" запатентована в 12 країнах світу.
Перший ресторан "Єврохата" був відкритий в квітні 2004 року. З тих пір працюють 25 ресторанів швидкого харчування "Єврохата" у таких містах як Київ, Дніпропетровськ, Луганськ, Севастополь, Сімферополь, Одеса, Кіровоград, Запоріжжя, Вінниця і Бориспіль. П'ять ресторанів відкрилися цього року.
Щоб відкрити ресторан "Єврохата", франчайзі знадобиться $70.000 — $100.000, з яких $20.000 складає вартість франшизи. Необхідна площа приміщення для ресторану — 200-400 кв.м. Розташовуватися "Єврохата" повинна в центральній частині міста, бажано біля великих торговельно-розважальних або бізнес-центрів.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності
Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію
Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...