Маркетингові секрети франчайзера

Середа
10.06.2009
Інтерв’ю із Галиною Кащеєвою - директором з маркетингу компанії Fast Food Systems (ТМ: Піца Челентано, Картопляна Хата, Япі, Кафе Пункт, EgoЇсти)
 

В інтерв'ю порталу для інноваційних менеджерів - innovations.com.ua, директор з маркетингу Fast Food Systems Галина Кащеєва, поділилася власним досвідом того, як компанії вдається розвивати маркетинг в обох напрямках: B2B та B2C, адже у франчайзера два рівні клієнтів: внутрішній – партнери-франчайзі, та зовнішній – споживачі у ресторанах мережі.

ЧИТАТИ Інтерв'ю з Галиною Кащеєвою.

Сьогодні компанія Fast Food Systems розвиває найбільшу в Україні мережу демократичних ресторанів: мережа ТМ "Піца Челентано" нараховує 125 ресторанів, "Картопляна Xата" - 42, ресторан японської кухні "Япі" - 5 закладів, "Кафе Пункт" - 2. Fast Food Systems була першою українською компанією, що розпочала розвиток мережі по франчайзинговій схемі.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Про ситуацію продажу франшиз мережі OS.9 /03.04.2024

Як змінилаь ситуація на ринку продажів франшиз? Про це розповість керівник відділу продажу франшиз мережі OS.9 – Юлія Сербіна.

Огляд ринку кав’ярень /04.12.2011

Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові

популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015