Неділя
25.05.2008
Піца Челентано™ - лауреат премії «Український Продовольчий Олімп» в номінації «Найбільша мережа ресторанів швидкого обслуговування в Україні»
 

Премія «Український Продовольчий Олімп» заснована за ініціативою професійних асоціацій харчової галузі на початку 2006 року. Метою створення програми «Український Продовольчий Олімп» є не тільки нагородження кращих у своїй сфері компаній і фахівців, інформаційна підтримка й висвітлення в ЗМІ на загальнодержавному рівні видатних досягнень вітчизняного бізнесу, але й аналіз різних сегментів ринку харчових продуктів на основі маркетингових досліджень та подальша інформаційна орієнтація споживачів, українських і закордонних партнерів, громадськості.

Лауреатами премії можуть стати підприємства продовольчого комплексу, які є лідерами у своїй галузі та пройдуть двоетапний відбір: аналіз на підставі відповідних коефіцієнтів, показників динаміки розвитку та оцінку реноме компанії на підставі публікацій у ЗМІ, відгуків клієнтів і партнерів та висновків Експертної ради.

В 2007 році Піца Челентано™ стала лауреатом премії «Український Продовольчий Олімп» в номінації «Найбільша мережа ресторанів швидкого обслуговування в Україні»

За створення і утримання лідерських позицій на ринку громадського харчування високі темпи розвитку мережі, миттєве реагування на технологічні інновації на ринку та неповторний імідж.

Піца Челентано™ є найбільшою мережею ресторанів швидкого обслуговування в Україні. Усього на сьогоднішній день 105 закладів, з них: у Західному регіоні – 21, у Східному регіоні – 25, у Південному – 25, у Центральному – 34.

www.prodolimp.com.ua

найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Як відкрити кролячу ферму. Бізнес-план. /25.07.2014

Від хобі до бізнесу, або плоди кролівництва

Основи спілкування продавця з клієнтом /22.02.2010

Сучасний продавець має ламати шаблони і постійно дивувати покупця. Тільки тоді він зможе підвищити ефективність своєї діяльності і зав’язувати цікаві контакти

популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015