"Старомак" — вже другий ресторан чеської кухні Групи компаній "Fozzy Group". Перший - "У хромого Пола" працює в Києві з жовтня 2005 року. Загальна кількість посадочних місць у новому ресторані - 250.
Свою назву ресторан отримав від площі старого міста у Празі, яку місцеві жителі називають просто Старомак. Багато туристів, що відвідують Прагу, поспішають на Старомак, щоб насолодитися незвичайною атмосферою старого міста.
Fozzy Group – одна з найбільших торгово-промислових груп України. Fozzy Group займається торгівлею продуктами та товарами для дому - супермаркети "Сільпо", оптові гіпермаркети Fozzy, "магазини біля дому", "Фора" (що спочатку планувався як франчайзинговий проект) та "Бумі". А також торгівлею непродовольчими товарами - аптеки "Будь Здоров", фармацевтичні супермаркети "Біла ромашка", персональна електроніка "Ringoo". В ресторанному бізнесі Fozzy Group представлена двома ресторанами чеської кухні "У Хромого Пола" та "Старомак", а також рестораном "Prad-A-Cafе".
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Тест на підприємництво
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію
В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...