Мережа «Сито — Найближча пекарня» успішно працює вже 7 років. Наші мініпекарні та хлібні відділи зайняли місце на мапі Чернівців, Хмельницького, Києва та Сум. Методом власних проб та пошуків ми сформували прибуткову бізнес-модель, що витримує економічну нестабільність і виклики сучасності.
Прагнемо поширити мережу в інших обласних центрах та містах України, адже якісна, свіжа й пухка випічка завжди має великий попит. З нами співпрацюють локальні представники HoReCa, а також локальні та всеукраїнські торговельні мережі, у тому числі ТЦ «Епіцентр» і ТМ «Рукавичка».
Повна підтримка впродовж усього терміну дії договору
Для відкриття власної найближчої пекарні «Сито» достатньо двох тижнів та $23 000. Ми максимально занурюємось у процес запуску, тож ви витрачаєте час та кошти з максимальною ефективністю.
Представники компанії допомагають обрати виграшну локацію, облаштувати її та встановити техніку, налагодити виробничий процес. Розраховуємо фінансову модель, що залишатиметься стійкою та прибутковою роки поспіль.
Маркетингова підтримка:
— детальний брендбук із вказівками та готовими POS-матеріалами
— впізнаваний бренд з активними соцмережами
Дизайн:
— дизайн-проєкт приміщення
— оцінка та затвердження локації
Технологічна підтримка:
— готові технологічні карти
— зручне програмне забезпечення
Розвиток:
— швидке навчання персоналу
— авторське бізнес-навчання
Ефективний старт та стабільний розвиток
Франшиза «Сито» — це ваш DIY бізнес у супроводі дружнього та обізнаного коуча. Завдяки нашій перевіреній бізнес-моделі та постійній підтримці, ви зможете максимізувати доходи та оптимізувати витрати, що значно прискорить відшкодування стартових інвестицій. У своїх поточних рішеннях ви зможете керуватися ретельно розробленою стратегію, а отже матимете змогу утримувати конкурентну позицію та лояльність клієнтів.
Наш досвід — запорука вашого успіху. Уже за 12–18 місяців ви повернете інвестиції, а власна найближча пекарня надійно закріпиться в шорт-листі місцевих жителів.
Залишайте заявку на сайті
читати статті
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
Що відрізняє піцу «ROMA ВДОМА» від інших?
найчайтіше читане
Як заробити на станції техобслуговування автомобіля
Більше 200 громадян різних національностей, які проживають у нашій країні, ведуть свій франчайзинговий бізнес з мережею «Жабка» (Żabka).
Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію
Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...