Пекарні "Ваш Лаваш" — це широкий асортимент соленої і солодкої випічки, лавашів, хлібу, авторських перших страв, паляниць (піц), соусів власного виробництва, який задовільнить побажання кожного Гостя. Особливою перевагою є повний цикл виробництва та відкрита кухня, де гості можуть спостерігати за магією створення натуральної випічки.
Асортимент пекарень налічує понад 80 позицій. Серед яких гостям "Ваш Лаваш" найбільше смакує:
🔶Самса (соковита телятина в поєднанні з ніжним листовим тістом)
🔶Три М’яса (для любителів гостренького)
🔶Лорі Пурі (невовторне поєнання легкого листового тіста та бринзи власного виробництва)
🔶Ашлама (соковите м’ясо курки з часниковим соусом та сиром)
🔶Наполеоні (торт, який став візитівкою мережі, адже наші пекарі його готують за особливим рецептом, а ще тому що саме Наполеон здійснив у 1812 році сьогоднішнюмрію українців)
🔶Слойка з вишнею та шоколадом (поєднання вишні та чорного шоколаду, яке не залишить байдужим нікого)
🔶Бограч (суп, який побив всі рекорди продажів авторських супів)
🔶Сулі гулі (поєднання шинки, сиру та пухкого дріжджовго тіста)
🔶Шашлик сацебелі (шматочки свинини у пікантному соусі)
🔶Кубдарі (рублена свинина з сиром)
У 2022-му році пекарні "Ваш Лаваш" випекли понад 5 456 830 одиниць свіжої та ароматної випічки. Цього року плануємо кількість одиниць випічки значно збільшити.
Долучайтесь до нашої мережі пекарень "Ваш Лаваш", щоб кожен українець мав змогу в своєму місті смакувати натуральну, свіжу випічку за доступною ціною.
Будемо раді бачити вас серед наших успішних парнерів.
Контактний номер — 093 418 08 88
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
Що особливого в пекарні "Ваш Лаваш" та чому ця франшиза вважається успішною?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Як заробити на станції техобслуговування автомобіля
Тест на підприємництво
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...