Gastro Oma — це виробництво і магазини українських напівфабрикатів, адаптованих смаковим перевагам Німеччини.
Цей бізнес підходить для всіх країн ЄС: франчайзі зі Словаччини вже робить ремонт, а франчайзі з Голландії шукає приміщення.
Є 5 різних форматів, а мінімальна кількість населення в місті для відкриття Gastro Oma — 50 000.
Але унікальність франшизи в її візії: команда працевлаштовує українців за кордоном і знайомить європейців із нашою національною кухнею.
Швидке повернення інвестицій в Європі гарантує ціла низка переваг:
- відсутність конкуренції аналогічного формату
- лояльне до українців законодавство
- найвища культура споживання напівфабрикатів у всій Європі
Пакет підтримки франшизи окрім звичних складових містить:
- допомога у виборі локації, адаптація дизайн-проекту
- супровід в отриманні документації
- власна будівельна бригада
- можливість відкриття під ключ
- навчання команди на початку та періодичне
- інтернет-магазин напівфабрикатів
- адаптація меню під регіон
- контроль якості та фінансових показників
- підтримка менеджера 24/7
- розробка маркетингової стратегії для Франчайзі
Зацікавилися? Тепер давайте про умови:
- Паушальний внесок: від 5000 €
- Інвестиції: від 70 000€
- Окупність: 7-9 місяців.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Як заробити на станції техобслуговування автомобіля
Тест на підприємництво
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...