"Пузата Хата" не втрачає оборотів

Середа
18.02.2009
На фоні падіння ринку мережа ресторанів "Пузата Хата" збирається в 2009 році наростити свою ринкову частку
 

За власними оцінками компанії, за результатами 2008 року мережа "Пузата Хата" знаходиться на третьому місці за об'ємами продажів після McDonald's та Челентано. В компанії "Пузата Хата" вважають, що інтерес споживачів буде продовжуватися зміщуватися від фастфудів до ресторанів швидкого обслуговування, тому такі заклади будуть збільшувати свою ринкову частку.

В групі компаній Київ-Донбас, в склад якої входить "Пузата Хата", а також інші заклади громадського харчування різних цінових сегментів, стверджують, що мережа швидкого обслуговування постраждала менше за інших, оскільки в цьому сегменті не відбувся відтік клієнтів.

Не зламатися під впливом кризи Пузатій Хаті вдалося за рахунок правильного вибору формату та стратегії розвитку, - впевнений директор компанії "Пузата Хата" Владслав Гулій. Пан Гулій також відзначав, що в поточному році ринкова частка "Пузатої Хати" може вирости не лише за рахунок покращення власної роботи, але й завдяки зменшенню кількості закладів інших мереж. Компанія "Пузата Хата" розвиває лише власну мережу ресторанів, і по франчайзингу в найближчий час працювати не планує.


найчайтіше читане

Кюртош калач: європейські традиції - в Україну /18.10.2010

В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015