Дмитро Борисов днями презентував новий формат ресторанів — фудхол Gastrofamily на вулиці Басейна, 1-3. Заклад працює в форматі літньої тераси.
«Пробуємо, збираємо відгуки, щось коригуємо в процесі. На Gastrofamily Food Market ми зібрали 7 smart casual форматів», — ділиться Дмитро Борисов в Facebook.
На площі 700 кв. метрів розмістилися «Білий налив» з чотирма видами сидру, вином, коктейлями та чачею, «БПШ» з беляшами, пончиками та шаурмою, DOGZ & BURGERZ з бургерами і хот-догами, Mushlya з рибою і морепродуктами, рибними стейками і ролами, PINZARELLA з моцарелла- баром і Пінці з печі.
Презентував ресторатор і два дебютанти: перший — заклад з кавказьким характером «Шашлики і друзі», де пропонують хінкалі, плов, кебаб і кілька видів шашлику за ціною 60-90 грн.
Борисов зізнався, що до відкриття «Шашлики і друзі» його надихнула подорож по США і велика кількість пропозицій їжі на грилі.
Ще один новачок: Oxota na Ovets в форматі азіатського стріт-фуду.
За словами ресторатора, вся їжа готується на відкритих кухнях, а час видачі замовлення становить 3-5 хвилин. Досягнення такої швидкості у ресторанів мережі зайняло більше 3 років.
Фішка фудхолла — гіди по їжі, які допоможуть зорієнтуватися гостям в великій кількості пропозицій.
Дмитро Борисов пообіцяв відкрити ще мінімум 5 Gastrofamily Food Market до кінця року.
читати статті

Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
Що відрізняє піцу «ROMA ВДОМА» від інших?
Яку унікальну пропозицію пропонує піцерія «ROMA ВДОМА»?
найчайтіше читане

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля
Тест на підприємництво
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Відтепер жителі Цумані можуть придбати усе необхідне у новому сучасному супермаркеті «Наш Край».
Наскільки прибутковим є бізнес ресторану японської кухні?
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...