Борисов відкрив фудмаркет на Бесарабці

Четвер
11.06.2020
Перший фудхол від «Сім'ї ресторанів Дмитра Борисова» працює в тестовому режимі.
 

Дмитро Борисов днями презентував новий формат ресторанів — фудхол Gastrofamily на вулиці Басейна, 1-3. Заклад працює в форматі літньої тераси.

«Пробуємо, збираємо відгуки, щось коригуємо в процесі. На Gastrofamily Food Market ми зібрали 7 smart casual форматів», — ділиться Дмитро Борисов в Facebook.

На площі 700 кв. метрів розмістилися «Білий налив» з чотирма видами сидру, вином, коктейлями та чачею, «БПШ» з беляшами, пончиками та шаурмою, DOGZ & BURGERZ з бургерами і хот-догами, Mushlya з рибою і морепродуктами, рибними стейками і ролами, PINZARELLA з моцарелла- баром і Пінці з печі.

Презентував ресторатор і два дебютанти: перший — заклад з кавказьким характером «Шашлики і друзі», де пропонують хінкалі, плов, кебаб і кілька видів шашлику за ціною 60-90 грн.

Борисов зізнався, що до відкриття «Шашлики і друзі» його надихнула подорож по США і велика кількість пропозицій їжі на грилі.

Ще один новачок: Oxota na Ovets в форматі азіатського стріт-фуду.

За словами ресторатора, вся їжа готується на відкритих кухнях, а час видачі замовлення становить 3-5 хвилин. Досягнення такої швидкості у ресторанів мережі зайняло більше 3 років.

Фішка фудхолла — гіди по їжі, які допоможуть зорієнтуватися гостям в великій кількості пропозицій.

Дмитро Борисов пообіцяв відкрити ще мінімум 5 Gastrofamily Food Market до кінця року.


найчайтіше читане

Основи спілкування продавця з клієнтом /22.02.2010

Сучасний продавець має ламати шаблони і постійно дивувати покупця. Тільки тоді він зможе підвищити ефективність своєї діяльності і зав’язувати цікаві контакти

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Як відкрити кролячу ферму. Бізнес-план. /25.07.2014

Від хобі до бізнесу, або плоди кролівництва

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
форнетти

Прочитала отзывы и удивилась! Я давно работаю с Форнетти, купила франшизу и стала за прилавок......

124 коментар
остання 21.07.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015