Борисов відкрив фудмаркет на Бесарабці

Четвер
11.06.2020
Перший фудхол від «Сім'ї ресторанів Дмитра Борисова» працює в тестовому режимі.
 

Дмитро Борисов днями презентував новий формат ресторанів — фудхол Gastrofamily на вулиці Басейна, 1-3. Заклад працює в форматі літньої тераси.

«Пробуємо, збираємо відгуки, щось коригуємо в процесі. На Gastrofamily Food Market ми зібрали 7 smart casual форматів», — ділиться Дмитро Борисов в Facebook.

На площі 700 кв. метрів розмістилися «Білий налив» з чотирма видами сидру, вином, коктейлями та чачею, «БПШ» з беляшами, пончиками та шаурмою, DOGZ & BURGERZ з бургерами і хот-догами, Mushlya з рибою і морепродуктами, рибними стейками і ролами, PINZARELLA з моцарелла- баром і Пінці з печі.

Презентував ресторатор і два дебютанти: перший — заклад з кавказьким характером «Шашлики і друзі», де пропонують хінкалі, плов, кебаб і кілька видів шашлику за ціною 60-90 грн.

Борисов зізнався, що до відкриття «Шашлики і друзі» його надихнула подорож по США і велика кількість пропозицій їжі на грилі.

Ще один новачок: Oxota na Ovets в форматі азіатського стріт-фуду.

За словами ресторатора, вся їжа готується на відкритих кухнях, а час видачі замовлення становить 3-5 хвилин. Досягнення такої швидкості у ресторанів мережі зайняло більше 3 років.

Фішка фудхолла — гіди по їжі, які допоможуть зорієнтуватися гостям в великій кількості пропозицій.

Дмитро Борисов пообіцяв відкрити ще мінімум 5 Gastrofamily Food Market до кінця року.


найчайтіше читане

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Основи спілкування продавця з клієнтом /22.02.2010

Сучасний продавець має ламати шаблони і постійно дивувати покупця. Тільки тоді він зможе підвищити ефективність своєї діяльності і зав’язувати цікаві контакти

Як відкрити АЗС. Бізнес-план /28.11.2011

Джоббінг чи власна автомобільна заправка?

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

Міжнародні франчайзингові виставки /25.08.2020

В якому форматі будуть проходити міжнародні франчайзингові виставки?

популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
форнетти

Прочитала отзывы и удивилась! Я давно работаю с Форнетти, купила франшизу и стала за прилавок......

124 коментар
остання 21.07.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015