«Три тижні я спостерігаю за профанацією під назвою «карантин». Не в тому сенсі, що не потрібно ходити в масках, мити руки і не чхати один на друга. А в тому сенсі, що з одного боку всіх закликають не шастати. А з іншого — з'являється праведний гнів дотримання карантину в «епіцентрах» і продуктових магазинах, де юрбами переміщаються люди»,
— пише у Фейсбуці Дмитро Федотенков, власник Tarantino family.
Ресторатори пропонують владі забезпечити роботою 80 тисяч осіб, щоб не довелося «ресторани перетворювати продовольчими крамницями з продажу костюмів біо-захисту та обухівським папером з доставкою за поворотом».
«У великих містах є системні ресторани з великими і просторими літніми майданчиками, що мають попит у громадян в теплу погоду. Контрольована територія, де адміністрація здатна організувати і забезпечити дотримання всіх обмежувальних норм маски, контроль на вході, дезінфекція, дистанція між посадочними місцями по 1,5—2 м, жорстка санітарія всередині об'єкта, штрафи за порушення. Підкреслимо — мова йде виключно про відкритння літніх майданчиків»,
— йдеться в зверненні.
При цьому, резервація столів на відкритих терасах буде відбуватися за попереднім бронюванням і можливістю дозувати кількість гостей.
Лист підписали Mike Don, Ігор Тищенко, Алекс Тюрін, Ольга Копилова, Дмитро Борисов, Тарас Сердюк, Валерій Созановський, Ігор Сухомлин, Євген Гусовський.
читати статті

У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане

Більше 200 громадян різних національностей, які проживають у нашій країні, ведуть свій франчайзинговий бізнес з мережею «Жабка» (Żabka).
Чому родина Кузьми Скрябіна обрала саме Lviv Croissants?
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Джоббінг чи власна автомобільна заправка?
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...