Робота літніх майданчиків під час карантину

Вівторок
21.04.2020
Українські ресторатори просять Кабмін дозволити роботу літніх терас
 

«Три тижні я спостерігаю за профанацією під назвою «карантин». Не в тому сенсі, що не потрібно ходити в масках, мити руки і не чхати один на друга. А в тому сенсі, що з одного боку всіх закликають не шастати. А з іншого з'являється праведний гнів дотримання карантину в «епіцентрах» і продуктових магазинах, де юрбами переміщаються люди»,

— пише у Фейсбуці Дмитро Федотенков, власник Tarantino family.

Ресторатори пропонують владі забезпечити роботою 80 тисяч осіб, щоб не довелося «ресторани перетворювати продовольчими крамницями з продажу костюмів біо-захисту та обухівським папером з доставкою за поворотом».

«У великих містах є системні ресторани з великими і просторими літніми майданчиками, що мають попит у громадян в теплу погоду. Контрольована територія, де адміністрація здатна організувати і забезпечити дотримання всіх обмежувальних норм маски, контроль на вході, дезінфекція, дистанція між посадочними місцями по 1,5—2 м, жорстка санітарія всередині об'єкта, штрафи за порушення. Підкреслимо — мова йде виключно про відкритння літніх майданчиків»,

— йдеться в зверненні.

При цьому, резервація столів на відкритих терасах буде відбуватися за попереднім бронюванням і можливістю дозувати кількість гостей.

Лист підписали Mike Don, Ігор Тищенко, Алекс Тюрін, Ольга Копилова, Дмитро Борисов, Тарас Сердюк, Валерій Созановський, Ігор Сухомлин, Євген Гусовський.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Як написати лист про зниження вартості оренди? /28.03.2020

Шаблон листа, який допоможе попросити про знижку чи припинення оплати оренди

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Як відкрити кролячу ферму. Бізнес-план. /25.07.2014

Від хобі до бізнесу, або плоди кролівництва

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
форнетти

Прочитала отзывы и удивилась! Я давно работаю с Форнетти, купила франшизу и стала за прилавок......

124 коментар
остання 21.07.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015