Робота літніх майданчиків під час карантину

Вівторок
21.04.2020
Українські ресторатори просять Кабмін дозволити роботу літніх терас
 

«Три тижні я спостерігаю за профанацією під назвою «карантин». Не в тому сенсі, що не потрібно ходити в масках, мити руки і не чхати один на друга. А в тому сенсі, що з одного боку всіх закликають не шастати. А з іншого з'являється праведний гнів дотримання карантину в «епіцентрах» і продуктових магазинах, де юрбами переміщаються люди»,

— пише у Фейсбуці Дмитро Федотенков, власник Tarantino family.

Ресторатори пропонують владі забезпечити роботою 80 тисяч осіб, щоб не довелося «ресторани перетворювати продовольчими крамницями з продажу костюмів біо-захисту та обухівським папером з доставкою за поворотом».

«У великих містах є системні ресторани з великими і просторими літніми майданчиками, що мають попит у громадян в теплу погоду. Контрольована територія, де адміністрація здатна організувати і забезпечити дотримання всіх обмежувальних норм маски, контроль на вході, дезінфекція, дистанція між посадочними місцями по 1,5—2 м, жорстка санітарія всередині об'єкта, штрафи за порушення. Підкреслимо — мова йде виключно про відкритння літніх майданчиків»,

— йдеться в зверненні.

При цьому, резервація столів на відкритих терасах буде відбуватися за попереднім бронюванням і можливістю дозувати кількість гостей.

Лист підписали Mike Don, Ігор Тищенко, Алекс Тюрін, Ольга Копилова, Дмитро Борисов, Тарас Сердюк, Валерій Созановський, Ігор Сухомлин, Євген Гусовський.


популярне на форумі

Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
форнетти

Прочитала отзывы и удивилась! Я давно работаю с Форнетти, купила франшизу и стала за прилавок......

124 коментар
остання 21.07.2015