Sharikava запускає перший франчайзинговий об’єкт в Києві

Середа
05.02.2020
​Франшизу Sharikava продали Franchise Group. Наразі франчайзі обирають приміщення в столиці.
 

Перша кав’ярня за франчайзинговою моделлю має з’явитися на Лівому березі Києва. Франчайзі — сімейна Катерина та Богдан обрали франшизу кав’ярні з декількох пропозицій.

«Ми новачки в бізнесі і довгий час працювали з чоловіком на круїзному кораблі. Але завжди хотіли розпочати власну справу  і своє майбутнє пов’язуємо лише з Україною. Ми  звернулися до Franchise Group за консультацією і отримали декілька цікавих пропозицій», — розповідає Катерина.

В результаті подружжя обрало Sharikava, адже з власниками мережі комфортно працювати, і крім того, вони співпали за цінностями.

Як і засновникам Sharikava, Каті та Богдану також близька тема тімбілдингу, збору сміття, зменшення шкоди середовищу та боротьби з відходами.

«У Sharikava власне виробництво крафтових солодощів — тістечок, граноли, цукерок — це їх вирізняє з поміж-багатьох пропозицій», — додає Катерина.

Несподіванкою для франчайзі виявилися складнощі з пошуками приміщення.

«Ми обрали приміщення, але поки зважували всі за і проти, виявилося, що його вже здали. В столиці швидко розбирають ліквідні приміщення», — каже наша співрозмовниця. Вона впевнена: приміщення їх мрії обов’язково знайдеться.

Мережу кав'ярень Sharikava заснували житомирські підприємці: Влад Кіндра, Саша Михайловський та Тенгіз Дженджулія в 2015 році в Житомирі. Зараз в мережі нараховується 26 об’єктів, які успішно працюють також у Вінниці, Рівному, Бердичеві, Коростені та Коростишеві.

В столиці України перші кав’ярні Sharikava з’явилися в 2019 році та розташовані на Подолі та Печерську. Експериментальна франчайзингова точка була запущена в Рівному в листопаді минулого року.

В 2020-му  власники Sharikava планують відкрити ще 12 кав'ярень, в тому числі 4 за франчайзинговою моделлю та готують велику експансію на Захід країни. Передусім їх цікавлять Рівне, Хмельницький і Луцьк. Підприємці шукають приміщення у Тернополі, Чернівцях та Львові.


найчайтіше читане

Кюртош калач: європейські традиції - в Україну /18.10.2010

В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015