У середині червня компанія Fast Food Systems, яка є найбільшим оператором в сфері ресторанного бізнесу в Україні, відкриє у центрі Львова ресторан нового формату - Pizza Celentano Ristorante.
У мережі Celentano відбувається грунтовний ребрендінг та закладається фундамент сучасної, перспективної моделі роботи. Це щось свіже: нова картинка, новий продукт, нова система обслуговування.
«Наша компанія суттєво змінила вектор розвитку. Відтепер гастрономічна концепція Pizza Celentano – це піца та вино. В новому форматі, в першу чергу, ми змінили наш головний продукт - піцу. Тут її готують професійні піца-майстри, використовуючи не тільки італійські продукти та рецептуру, а й складні акробатичні трюки))) Приготування піци вони перетворюють на справжнє шоу. По-друге, ми поставили перед собою амбітну задачу підняти культуру споживання вин в Україні, тому в наших ресторанах гості можуть скуштувати якісні італійські та українські вина за дуже демократичною ціною. В такий спосіб ми прагнемо зруйнувати стереотип, що українці - це народ, що п'є лише пиво або горілку» - розповідає порталу Анна Сологуб, бренд-менеджер мережі «Піца Челентано».
Для того, щоб відкрити ресторан нового формату, франчайзі потрібен початковий капітал від 150 тисяч доларів. Нагадаємо, що під торговою маркою Pizza Celentano працює більш ніж 200 підприємств у кожному великому місті, у всіх регіонах України та за її межами. Власних, з фінансовою участтю франчайзера, близько 10%.
«У форматі Ristorante ми відмовились від самообслуговування. У наших ресторанах працюють офіціанти, які ненав'язливо та легко спілкуються з гостями, навіть можуть підсісти за столик, приймаючи замовлення. Нам здається, що українська публіка вже доросла до того, щоб з радістю сприймати такий демократичний сервіс і ставитись до офіціантів з повагою та дружелюбно. Якщо говорити про інтер'єр, то він дуже нестандартний – це еклектичне поєднання стилів, море іронії, яскравих кольорів та емоцій. Можна сказати, що ми трошки підтруньюємо над гламуром. Можливо такий нестандартний дизайн подобається не всім, але гарантую, що він нікого не залишає байдужим. І в нас є ще одна приємна новина - ресторан Pizza Celentano Ristorante, щознаходиться у місті Рівне на вул. Словацкого, потрапив у топ-100 найкращих ресторанів України за версією професійних рестораторів!», - додає Анна Сологуб.
читати статті

Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Pizza Celentano запрошує підприємців приєднатися до найбільшої мережі у сфері ресторанного бізнесу України!
Про поточний стан і розвиток ринку громадського харчування розповідає Максим Пручай
Марк Зархін про франчайзинг, зміни у мережі та про пільги для перших 10 нових франчайзі
найчайтіше читане

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля
Тест на підприємництво
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Відтепер жителі Цумані можуть придбати усе необхідне у новому сучасному супермаркеті «Наш Край».
Наскільки прибутковим є бізнес ресторану японської кухні?
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...