Херсонська остерія «Ченто Перченто» вийшла на український ринок франчайзингу. В Україні піца як продукт давно вже прижилася і полюбилася. І хоч конкуренція між її виробниками не така велика, як, наприклад, у Європі, однак вітчизняний ринок поступово розвивається.
«Наша компанія «Ченто Перченто» націлена на розвиток торговельної марки по франчайзингу. По суті ми є власниками патенту ТМ «Ченто Перченто», а також патенту на кухню закладу. Особливість нашої пропозиції у тому, що для реалізації проекту потрібна не велика площа. А вартість франшизи складає 10 000 доларів», - поділився представник франшизи «Ченто Перченто».
Перевагою роботи в мережі є демократична цінова політика; висока рентабельність бізнесу; унікальна рецептура пропонованих страв і напоїв та ін. Від класичного ресторану «Ченто Перченто» відрізняє досить просте меню, більш демократичні ціни та орієнтація на постійних клієнтів. Однією з основних родзинок остерії - є відкрита кухня, тому що вона створює певну атмосферу. Барна стійка при цьому розділяє зал для прийому гостей і зону для приготування їжі. Все відбувається в одному залі.
Щоби відкрити заклад франчайзі необхідно приміщення площею від 66 кв. м. Залежно від обраної площі остерії, кількість персоналу на точці - від 3 до 6 осіб за зміну. Франчайзер надає пакет підтримки для партнерів: технологічні процеси роботи закладу; розрахунок фінансової моделі франчайзі; контакти постачальників і спеціальні ціни партнерам; стажіровка персоналу; виїзд пусковий бригади на відкриття. А також сприяння в отриманні обладнання для продажу пива та соків на безкоштовній основі і постійна консультаційна підтримка.
читати статті

Що за новий формат кав‘ярні, та чому їх називають новаторами у сфері обслуговування?
Які дослідження та чому саме Dodo Pizza стала найбільш швидкозростаючою піцерією?
Про першу франчайзингову точку Sharikava та новинки в мережі.
Чому родина Кузьми Скрябіна обрала саме Lviv Croissants?
Перший фудхол від «Сім'ї ресторанів Дмитра Борисова» працює в тестовому режимі.
найчайтіше читане

Нейл-салон Nail Factory існує вже 6 років на ринку і ми гордо можемо заявити, що прибутковість його є найвищою серед конкурентів.
Тест на підприємництво
Як заробити на станції техобслуговування автомобіля
Наскільки прибутковим є бізнес ресторану японської кухні?
Олексій Шкабура, засновник «Фабрики бакалейних продуктів», що представлена такими торговими марками як "Жменька", "Сладов", Salute di Mare, «Морячка»,в ексклюзивному інтерв’ю про власний бізнес та український ринок бакалейних продуктів.
популярне на форумі
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...
форнетти
Прочитала отзывы и удивилась! Я давно работаю с Форнетти, купила франшизу и стала за прилавок......