Херсонська остерія «Ченто Перченто» вийшла на український ринок франчайзингу. В Україні піца як продукт давно вже прижилася і полюбилася. І хоч конкуренція між її виробниками не така велика, як, наприклад, у Європі, однак вітчизняний ринок поступово розвивається.
«Наша компанія «Ченто Перченто» націлена на розвиток торговельної марки по франчайзингу. По суті ми є власниками патенту ТМ «Ченто Перченто», а також патенту на кухню закладу. Особливість нашої пропозиції у тому, що для реалізації проекту потрібна не велика площа. А вартість франшизи складає 10 000 доларів», - поділився представник франшизи «Ченто Перченто».
Перевагою роботи в мережі є демократична цінова політика; висока рентабельність бізнесу; унікальна рецептура пропонованих страв і напоїв та ін. Від класичного ресторану «Ченто Перченто» відрізняє досить просте меню, більш демократичні ціни та орієнтація на постійних клієнтів. Однією з основних родзинок остерії - є відкрита кухня, тому що вона створює певну атмосферу. Барна стійка при цьому розділяє зал для прийому гостей і зону для приготування їжі. Все відбувається в одному залі.
Щоби відкрити заклад франчайзі необхідно приміщення площею від 66 кв. м. Залежно від обраної площі остерії, кількість персоналу на точці - від 3 до 6 осіб за зміну. Франчайзер надає пакет підтримки для партнерів: технологічні процеси роботи закладу; розрахунок фінансової моделі франчайзі; контакти постачальників і спеціальні ціни партнерам; стажіровка персоналу; виїзд пусковий бригади на відкриття. А також сприяння в отриманні обладнання для продажу пива та соків на безкоштовній основі і постійна консультаційна підтримка.
читати статті

Які дослідження та чому саме Dodo Pizza стала найбільш швидкозростаючою піцерією?
Про першу франчайзингову точку Sharikava та новинки в мережі.
Чому родина Кузьми Скрябіна обрала саме Lviv Croissants?
Перший фудхол від «Сім'ї ресторанів Дмитра Борисова» працює в тестовому режимі.
Чим швидше запустяться ресторани — тим успішніше буде продаватися їх франшизи.
найчайтіше читане

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля
Тест на підприємництво
Від хобі до бізнесу, або плоди кролівництва
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Спеціальне законодавство, що регулює франчайзинг, з’явилося в Україні лише 1 січня 2004 р., коли набули чинності Цивільний і Господарський кодекси України
популярне на форумі
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...
форнетти
Прочитала отзывы и удивилась! Я давно работаю с Форнетти, купила франшизу и стала за прилавок......
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...