Херсонська остерія «Ченто Перченто» вийшла на український ринок франчайзингу. В Україні піца як продукт давно вже прижилася і полюбилася. І хоч конкуренція між її виробниками не така велика, як, наприклад, у Європі, однак вітчизняний ринок поступово розвивається.
«Наша компанія «Ченто Перченто» націлена на розвиток торговельної марки по франчайзингу. По суті ми є власниками патенту ТМ «Ченто Перченто», а також патенту на кухню закладу. Особливість нашої пропозиції у тому, що для реалізації проекту потрібна не велика площа. А вартість франшизи складає 10 000 доларів», - поділився представник франшизи «Ченто Перченто».
Перевагою роботи в мережі є демократична цінова політика; висока рентабельність бізнесу; унікальна рецептура пропонованих страв і напоїв та ін. Від класичного ресторану «Ченто Перченто» відрізняє досить просте меню, більш демократичні ціни та орієнтація на постійних клієнтів. Однією з основних родзинок остерії - є відкрита кухня, тому що вона створює певну атмосферу. Барна стійка при цьому розділяє зал для прийому гостей і зону для приготування їжі. Все відбувається в одному залі.
Щоби відкрити заклад франчайзі необхідно приміщення площею від 66 кв. м. Залежно від обраної площі остерії, кількість персоналу на точці - від 3 до 6 осіб за зміну. Франчайзер надає пакет підтримки для партнерів: технологічні процеси роботи закладу; розрахунок фінансової моделі франчайзі; контакти постачальників і спеціальні ціни партнерам; стажіровка персоналу; виїзд пусковий бригади на відкриття. А також сприяння в отриманні обладнання для продажу пива та соків на безкоштовній основі і постійна консультаційна підтримка.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Більше 200 громадян різних національностей, які проживають у нашій країні, ведуть свій франчайзинговий бізнес з мережею «Жабка» (Żabka).
Джоббінг чи власна автомобільна заправка?
Завдяки співпраці з фінансовими установами, компанія може надавати своїм франчайзі кошти на відкриття та розвиток бізнесу
Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...