Pancheros Mexican Grill відкрив двері свого другого ресторану в Колумбії, повідомляє прес-служба компанії. Ресторан пропонує страви мексиканської кухні, а також відомий своїм особливим приготуванням буріто та користується попитом у населення.
"Відкриття другого Pancheros у центрі Міссурі - це прекрасна можливість для нас розширювати мережу ресторанів, показати наші найкращі страви та придбати ще більше прихильників у даному регіоні. Ми не сумніваємося, що другий ресторан, який відкрито в Колумбії, матиме величезний успіх", - сказав Родні Андерсон, президент Pancheros Mexican Grill.
Відомо, що Адам Кауфман - колумбійський франчайзі Pancheros, був знайомий із мережею з моменту її заснування, а нещодавно став її партнером. Відкривши перший ресторан у Міссурі, він одразу задався метою відкрити ще два заклади. У 2014 році Адам отримав премію за високий рівень обслуговування у своєму закладі і за подвійне зростання кількості продажів протягом перших 18 місяців після відкриття.
"Адам Кауфман - яскравий приклад та зразок наслідування для мережі Pancheros на всіх рівнях, у тому числі і для інших франчайзі. Його ставлення до себе та до співробітників красномовніше за всі слова", - вважає Родні Андерсон.
читати статті

У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане

Більше 200 громадян різних національностей, які проживають у нашій країні, ведуть свій франчайзинговий бізнес з мережею «Жабка» (Żabka).
Чому родина Кузьми Скрябіна обрала саме Lviv Croissants?
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Джоббінг чи власна автомобільна заправка?
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...