Tikithai вийшов на український ринок з франчайзинговою пропозицією у лютому поточного року і взяв участь у виставці "Франчайзинг 2015". Цільовою аудиторією китайського фаст-фуду є студенти та туристи.
"У Львові ми перші почали продавати китайську їжу. Коли я жив за кордоном, їздив по Азії, то вивчав і вибирав той продукт, який у Європі користується попитом. Коли знайшов оригінальну пропозицію, то адаптував її під смак українців, зробивши продукт Tikithai менш гострим. Перший рік ми працювали лише з однією пропозицією - локшина з куркою. Пізніше, в силу запитів, розширили свій асортимент", - розповідає директор з розвитку мережі закладів швидкого харчування Tikithai Олександр Романинець.
Інвестиції, що необхідні для відкриття закладу Tikithai складають від 15 000 до 20 000 доларів. Паушальний внесок від 5 000 до 10 000 доларів. Термін окупності - 1-2 роки. "Зазначу, що при відкритті закладу, дуже велику роль грає місце розташування. Наприклад, наш клієнт з Ужгорода знайшов хороше місце в центрі міста, але за кутком і потік людей уже не той. Краще відразу відкриватися у центрі, тому що ви вкладаєте в оренду, а далі вона працює на вас", - ділиться думкою Олександр Романинець.
Для компанії важливо, щоб майбутній партнер мав потенціал у веденні бізнесу, володів інвестиціями для відкриття наступних закладів мережі (залежно від регіону). Зі свого боку франчайзер здійснює проектування і дизайн приміщення, займається навчанням персоналу, забезпеченням поставок імпортних продуктів і інгредієнтів, допомагає у складанні першого замовлення та багато іншого. На сьогоднішній день компанія має 20 потенційних франчайзі, планує відкривати заклади в Києві та інших містах України.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Тест на підприємництво
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію
В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...