Pizza Celentano запрошує підприємців приєднатися до найбільшої мережі у сфері ресторанного бізнесу України!
 

ТМ “Pizza Celentano” (компанія FAST FOOD SYSTEMS, програма лояльності EGOїсти):

  • у 2015 році відсвяткувала своє 17-річчя;
  • заснована у 1998 році перша українська франчайзингова мережа родом зі Львова;
  • найбільший франчайзер України;
  • нараховує близько 182 ресторанів у 65 містах України, Молдові, Росії;
  • понад 1,5 мільйона зареєстрованих учасників програми лояльності EGOїсти;
  • більше 5 500 працівників;
  • частка ринку “Pizza Celentano” за даними 2014 року складала 26%;
  • від початку існування в мережі продано понад 100 мільйонів піц (!);
  • у 2013 році у центрі Львова відкрито перший ресторан нового формату “Pizza Celentano Ristorante”, де продається 500 піц/день.

Наші переваги:

  • вдала і випробувана концепція;
  • налагоджені бізнес-процеси, перевірені роками і сотнями закладів;
  • можливість побудови власної мережі в рамках франчайзингу;
  • допомога франчайзера на кожному етапі запуску ресторану;
  • єдина концепція побудови і оформлення ресторанів;
  • маркетинговий, логістичний супровід;
  • навчання та консультації на будь-якому етапі розвитку бізнесу, корпоративний університет
  • участь в програмі лояльності EgoЇсти, з понад 1,5 млн. учасників.

Ціна франшизи залежить від міста, де буде відкрито заклад.

Наш супровід:

  • Надання кваліфікованої допомоги у дослідженні та оцінці торгової зони
  • Розрахунок інвестиційної моделі
  • Оцінка ефективності бізнесу
  • Надання консультаційної підтримки при підписання договору оренди
  • Технологічне проектування
  • Здійснення архітектурно-будівельного та авторського нагляду
  • Організація бізнес-процесів закладу
  • Надання посібників з організації операційної діяльності, стандартів організації бізнес-процесів
  • Організація системи управлінського обліку, консультаційна підтримка з організації бухгалтерського обліку
  • Організація системи підбору кадрів, надання моделі мотиваційної програми і методики атестаційної оцінки персоналу
  • Навчання адміністративного і лінійного персоналу, персоналу кухні
  • Передача технологій приготування фірмових страв (технологічні карти, виробничі карти, опис технологічних процесів)
  • Надання підтримки при відкритті закладу
  • Маркетинговий супровід
  • Розробка нових асортиментних програм та сезонних і тематичних меню

Франчайзер передасть партнеру-франчайзі технологію приготування фірмових страв.

Загальні умови договору франчайзингу

Вартість франшизи: 5000 - 10 000 Є

Роялті: 1,5% від щомісячного обороту ресторану

Інвестиції: від 170 000 Є

Рекламні відрахування відсутні.

Термін окупності інвестицій: ~ 24 – 36 місяців

Навчання для піце-майстрів (4 осіб) – 10 днів у Львові (з проживанням, без переїзду) + 7 днів на підприємстві франчайзі – екв. 1 200 Є

Навчання для су-шефів (2 осіб) – 7 днів у Львові (з проживанням, без переїзду) + 7 днів на підприємстві франчайзі - екв 950 Є

Навчання для барменів-бариста на підприємстві франчайзі (4 осіб) – 7 днів – екв 600 Є

Навчання працівників зони (10 осіб) – 7 днів - екв 400 Є

Базове навчання директора (1 особа) - 3+5 днів, менеджерів ресторану (2 осіб) – 3+5 днів, кухарів горячого і холодного цеху (4 осіб) – 5 днів, офіціантів (6 осіб) – 5 днів у Львові – безкоштовно ( за винятком оплати за проживання та проїзд)

Час на відкриття ресторану ~ 3 місяці за умови дотримання календаря інвестицій

Ідеальний кандидат в партнери

Якщо Ви:

  • Ведете активний спосіб життя, відкриті та дружелюбні, рішучі та кмітливі
  • Готові будувати бізнес на основі взаємоповаги та довіри
  • Платоспроможний інвестор
  • Поділяєте корпоративні цінності
  • Готові працювати за схемою франчайзингового бізнесу, виконуючи договірні зобов’язання
  • Хочете постійно розвиватись і вчитись
  • Володієте навиками ефективної комунікації
  • Ніколи не жертвуєте якістю заради додаткового доходу

Однією з вимог до приміщення є можливість організації літнього мандайчика.

Побажання до приміщення:

  • Приватна власність або оренда (5 років і більше);
  • Загальна площа приміщення - від 200 м2;
  • Потужність від - 60 кВт;
  • Можливість організації паркінгу;
  • Можливість організації літнього майданчику.

Контакти

Зацікавлених франшизою Pizza Celentano просимо заповнити та надіслати електронну форму зворотнього зв’язку, представники компанії зв’яжуться з Вами в найближчий час або нижче прямі контакти франчайзера:

Роксолана Токарська
Департамент франчайзингу
тел. +38-067-7004246
mail: r.tokarska@ffs-company.com
ТОВ Системи Швидкого Харчування
Вул. Антоновича, 132
Україна, м. Львів 79057
www.egoisty.com

дізнатися більше
Заповніть форму зворотнього зв'язку – отримайте детальну інформацію про франшизу Pizza Celentano.
дізнатися більше
Анкета
Анкета
If you see this, leave this form field blank