Проект Curry Wurst в Україні запущено на початку 2014 року. Працює 2 заклади у Дніпропетровську,
і найближчим часом відбудеться відкриття нового торгового об'єкту. Буквально у лютому нинішнього року стартувала франчайзинговая кампанія. Сьогодні керівництво компанії веде переговори з майбутніми франчайзі з Києва, Сум та Івано-Франківська, і цікавиться ринком Білорусії, Казахстану, Молдавії і Росії.
Curry Wurst пропонує своїм партнерам цілісну бізнес-систему, що включає технологію створення фірмової закусочної, комплекс послуг з ведення бізнесу, постійну організаційну та інформаційну підтримку. «Для відкриття закусочної Curry Wurst, площею від 80 кв.м., підприємцю необхідні інвестиції від 42 тисяч доларів. Вступний внесок становить 5 тисяч доларів, а роялті - 4% від обороту на місяць. Рекламні відрахування відсутні, а окупність бізнесу від 18 до 24 місяців. На даний момент ми розробляємо альтернативний, малий формат закладу, площею 20 кв.м., відповідно, й інвестіціі у бізнес будуть нижчими», - розповідає Костянтин Куліда, керівник франчайзингового напряму.
Партнеру, який вирішить відкрити закусочну Curry Wurst, не доведеться шукати інших постачальників, або розробляти додаткове меню, так як компанія пропонує повний асортимент для успішного і безперебійного функціонування закусочної, що задовольняє потреби і смаки усіх відвідувачів. «Ми маємо власне виробництво, що дозволяє контролювати процес на всіх етапах приготування. Власні фірмові ковбаски, обсмажені у фритюрі, соус, пиво. Все це неймовірно смачно! Працюємо виключно з вітчизняною продукцією, виробником. Наша бізнес-система максимально враховує особливості українських умов ведення справи, що дозволяє партнеру стати фахівцем в цьому бізнесі, не витрачаючи на це роки», - говорить Костянтин Куліда.
читати статті

У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане

Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
На українському ринку fashion-ритейлу стає дедалі тісніше.
Більше 200 громадян різних національностей, які проживають у нашій країні, ведуть свій франчайзинговий бізнес з мережею «Жабка» (Żabka).
Чому родина Кузьми Скрябіна обрала саме Lviv Croissants?
Чому варто купувати франшизу Wesoła Pani та на чому будується їх бізнес-модель?
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...