У даний час в Україні відкрито 70 кав'ярень «Франс.уа», з яких 68 - партнерські об'єкти. Франшизу французької булочної-кав'ярні «Франс.уа» представляє компанія Fedets Family Bakery, національна українська мережа з виробництва та продажу високоякісної традиційної та французької випічки.
«Минулого року були відкриті торгові об'єкти в Дніпропетровську, Кіровограді, Запоріжжі, Харкові, Львові, Луцьку, Житомирі та Києві. У 2015 році компанія націлена виходити на ринок Європи, а також країн СНД. Перше відкриття за кордоном планується вже в травні 2015 року», - говорить Олександр Федець, керуючий власник компанії Fedets family bakery.
У 2014 році асортимент продукції «Франс.уа» був розширений такими продуктами, як корзинка з сиром і вишнею, кошик з заварним кремом і гарбузом, а також із заварним кремом та абрикосом, колодязь із сиром та персиком, колодязь із заварним кремом і ягодами. «Особливість бізнесу в тому, що продукція натуральна і випікається на місці. У виробництві ми використовуємо натуральний сир і фрукти, без барвників та консервантів, а також натуральний заварний крем і жельовані свіжозаморожені ягоди», - зазначає Олександр Федец.
![]() |
Також у продажу з'явився корисний обліпиховий чай і такий унікальний продукт, як круасан з сосискою і двома видами сиру. |
Вартість франшизи «Франс.уа» складає від 500 доларів, а інвестиції для відкриття об'єкту (обладнання, ремонт, меблі, зовнішня реклама та ін.) - від 6000 доларів. Для розміщення торгової точки потрібно приміщення площею від 5 м2. Торгові точки можуть розміщуватися як всередині ТРЦ, так і на прилеглій території, у малих архітектурних формах та окремих приміщеннях.
Компанія уважно стежить за зміною ринку громадського харчування, тому створює нові бренди, а в цьому році була розроблена нова форма франшизи - «Франс.уа»-експрес.
читати статті

У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане

Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
На українському ринку fashion-ритейлу стає дедалі тісніше.
Більше 200 громадян різних національностей, які проживають у нашій країні, ведуть свій франчайзинговий бізнес з мережею «Жабка» (Żabka).
Чому родина Кузьми Скрябіна обрала саме Lviv Croissants?
Чому варто купувати франшизу Wesoła Pani та на чому будується їх бізнес-модель?
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...