Вперше продукт Bubble Waffle з'явився на українському ринку у Дніпропетровську. «Свій шлях у сфері бізнесу я почав з 2008 року, коли моя дружина Марія розповіла мені про унікальні напої bubble tea, які так полюбилися їй під час життя в Нью-Йорку. Тоді ми і вирішили ризикнути і привезти їх в Україну. Відкривши точку продажу в торговому центрі Дніпропетровська, ми стали першовідкривачами продукту в СНД. Накопичивши великий досвід у сфері продажів їжі та напоїв, ми прийняли рішення не зупинятися на одному продукті і продовжували досліджувати світові напрямки стріт-фуду. Нашим новим відкриттям під час подорожі по Азії стала Bubble Waffle - продукт, який вже 65 років користується великим попитом у Гонконзі. Ми полюбили його і вирішили поділитися ним з жителями СНД», - розповідає приватний підприємець Олег Сабсай.
Bubble Waffle являє собою вафлі з 30 кульок, що з начинкою всередині. Начинки можуть бути як солодкими: банан, малина, сникерс, курага, чорна смородина, шоколад, горіхи та багато інших наповнювачі, так і солоними: сир, шинка, гриби і навіть водорослі норі. А тісто представлено трьома видами: ванільне, какао і солоне. Франшиза ТМ Bubble Waffle - це спеціально розроблена концепція і візуальне оформлення точок з продажу. Більше 90% інгредієнтів, необхідних для приготування Bubble Waffle, франчайзі мережі закуповують у місцевих постачальників.
«Ми бачимо великі перспективи розвитку даної франшизи, так як це новий і дуже смачний продукт, формат якого робить його привабливим для франчайзі, які бажають відкрити невелику крапку в ТРЦ, так і для підприємців, які бажають відкрити заклад 30-50 м.кв. чи торговельну мережу у своєму місті», - продовжує Олег Сабсай.
Відкриття торгової точки Bubble Waffle під ключ коштуватиме майбутньому франчайзі від $11000 до $ 16000. Ця сума включає вартість франшизи, вартість виготовлення торгової точки, закупівля додаткового обладнання та інвентарю, а також первинна закупівля інгредієнтів для приготування 500 Bubble Waffle і друк рекламних матеріалів за ескізами компанії. Рентабельність цього бізнесу становить понад 400%, а окупність - від 4 до 12 місяців.
«У наших планах запуск нових цікавих гастрономічних напрямків франшиз. Це дасть можливість нашим франчайзі розширювати бізнес новими франчайзинговими напрямками нашої мережі, радуючи покупців і примножуючи власний прибуток», - говорить на завершення Олег Сабсай.
читати статті

У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане

Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
На українському ринку fashion-ритейлу стає дедалі тісніше.
Більше 200 громадян різних національностей, які проживають у нашій країні, ведуть свій франчайзинговий бізнес з мережею «Жабка» (Żabka).
Чому родина Кузьми Скрябіна обрала саме Lviv Croissants?
Чому варто купувати франшизу Wesoła Pani та на чому будується їх бізнес-модель?
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...