Субота
20.12.2014
Франчайзингова пропозиція з індивідуальний підходом до франчайзі
 

Мережа закладів японської кухні «МуШу» має намір активно розширюватися за допомогою франчайзингу. Перший ресторан мережі був відкритий в листопаді 2011 року в торговому центрі Казані. На даний момент працює 7 закладів, а на стадії підготовки до відкриття знаходяться ще два. Спираючись на більш ніж 10 річний досвід успішної роботи засновника ресторану, було прийнято рішення про відкриття ресторанів «МуШу» в інших російських регіонах, а також в Україні, Казахстані, Білорусі та Молдові.

«У найближчих планах компанії зміцнити свої позиції на ринку, розширити мережу за допомогою франчайзингу, розробити нові концепції у сегменті швидкого обслуговування і ресторанів з демократичними цінами. Що до українського ринку в даному сегменті, то його досить складно оцінити, з урахуванням того, що відбувається в країні та світі. Але наш напрямок навіть у кризу має потенціал зростання і для України в тому числі. Ми плануємо бути в кожному великому місті колишнього СРСР», - поділився генеральний директор ТОВ «МуШу» Дмитро Пак.

Переваги франчайзингової пропозиції "МуШу: індивідуальний підхід до франчайзі; консультації з питань отримання дозвільної документації; консультації з техніко-економічного обгрунтування проекту ресторану з урахуванням умов в регіоні франчайзі. А також початкове практичне навчання та стажування персоналу нового ресторану «МуШу» та багато ін. Термін відкриття ресторану - 5-8 тижнів з часу підписання договору оренди.

«Наш формат закладу на території фуд корту в торгово-розважальних комплексах дозволяє створити затишне кафе без величезних інвестицій. Як результат, ми отримуємо прибутковість, як у ресторані, а вкладення матимемо, як в кафе», - говорить Дмитро Пак.


найчайтіше читане

Кюртош калач: європейські традиції - в Україну /18.10.2010

В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015