Мережа закладів японської кухні «МуШу» має намір активно розширюватися за допомогою франчайзингу. Перший ресторан мережі був відкритий в листопаді 2011 року в торговому центрі Казані. На даний момент працює 7 закладів, а на стадії підготовки до відкриття знаходяться ще два. Спираючись на більш ніж 10 річний досвід успішної роботи засновника ресторану, було прийнято рішення про відкриття ресторанів «МуШу» в інших російських регіонах, а також в Україні, Казахстані, Білорусі та Молдові.
«У найближчих планах компанії зміцнити свої позиції на ринку, розширити мережу за допомогою франчайзингу, розробити нові концепції у сегменті швидкого обслуговування і ресторанів з демократичними цінами. Що до українського ринку в даному сегменті, то його досить складно оцінити, з урахуванням того, що відбувається в країні та світі. Але наш напрямок навіть у кризу має потенціал зростання і для України в тому числі. Ми плануємо бути в кожному великому місті колишнього СРСР», - поділився генеральний директор ТОВ «МуШу» Дмитро Пак.
Переваги франчайзингової пропозиції "МуШу: індивідуальний підхід до франчайзі; консультації з питань отримання дозвільної документації; консультації з техніко-економічного обгрунтування проекту ресторану з урахуванням умов в регіоні франчайзі. А також початкове практичне навчання та стажування персоналу нового ресторану «МуШу» та багато ін. Термін відкриття ресторану - 5-8 тижнів з часу підписання договору оренди.
«Наш формат закладу на території фуд корту в торгово-розважальних комплексах дозволяє створити затишне кафе без величезних інвестицій. Як результат, ми отримуємо прибутковість, як у ресторані, а вкладення матимемо, як в кафе», - говорить Дмитро Пак.
читати статті

У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля
Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
Чому варто купувати франшизу Wesoła Pani та на чому будується їх бізнес-модель?
Чому родина Кузьми Скрябіна обрала саме Lviv Croissants?
Де відкрилось перше відділення "Нової Пошти" закордоном?
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...