7 грудня 2014 року новий київський заклад МакДональдз було відкрито в торгівельно-розважальному центрі «КВІТЕНЬ», що на проспекті Олеся Курбаса. У закладі площею прежде 630 кв. м. передбачено 201 місце для відвідувачів в основному залі та 50 - на терасі. Для зручності гостей новий МакДональдз облаштовано окремим входом з вулиці. Цілодобово автомобілісті зможуть скористати послугою МакДрайв - за годину тут зможуть обслуговуваті до 100 автомобілів. У закладі також функціонує сучасна кімната для проведення дитячих днів народження, розрахована на 10 дітей.
«Заклад у ТРЦ «КВІТЕНЬ» вже четвертий МакДональдз, який ми відкрили у 2014 році. Інвестиції у відкриття даного ресторану склали майже 18 млн гривень. Ми сподіваємось, що цей МакДональдз стане одним із найулюбленіших місць відпочинку відвідувачів торгівельного центру. Відзначу, що вже у перший день роботи заклад відвідали близько 4500 відвідувачів», - прокоментував Гжегож Хмелярський, генеральний директор МакДональдз в Україні.
Слід додати, що у поточному році було відкрито перший МакДональдз у місті Бориспіль, завдяки чому було створено більше 100 робочих місць. Також позитивною новиною є те, що Олена Макаренко, директор одного з київських МакДональдз, отримала почесну премію Рея Крока, якою нагороджують найкращих директорів закладів МакДональдз у світі. Урочистий захід нагородження переможців відбувся 25 червня 2014 року у Барселоні, Іспанія за участі президента МакДональдз в Європі Дуга Гора.
МакДональдз є лідером у галузі ресторанів швидкого обслуговування в Україні. Перший заклад було відкрито 24 травня 1997 у Києві. МакДональдз - один із найбільшіх іноземних інвесторів в Україні: компанія вклала у розвиток мережі та інфраструктурі понад 225 млн доларів. Сьогодні в компанії працює більше 8000 людей. МакДональдз в Україні визнано найкращим роботодавцем за результатами дослідження «Кращі роботодавці України» у 2010 та 2011 роках, також посідає друге місце у рейтингу «Найкращі роботодавці у центральній та східній Европі 2010/2011», який складався компанією Hewitt Associates (США) спільно з HR Center (Україна, м. Київ). А за результатами щорічного дослідження глобальної консалтингової компанії з питань менеджменту Hay Group, МакДональдз очолив всеукраїнський рейтинг «Кращі компанії для лідерів 2013».
читати статті

У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане

Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
На українському ринку fashion-ритейлу стає дедалі тісніше.
Більше 200 громадян різних національностей, які проживають у нашій країні, ведуть свій франчайзинговий бізнес з мережею «Жабка» (Żabka).
Чому родина Кузьми Скрябіна обрала саме Lviv Croissants?
Чому варто купувати франшизу Wesoła Pani та на чому будується їх бізнес-модель?
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...