Середа
11.06.2014
Партнерський ресторан компанії в цьому місяці з’явиться в Уральську
 

Звичайно ж, економічна і політична нестабільність в країні не помічник у розвитку, і багато компаній щосили прагнуть утриматися на досягнутому рівні, а деяким все-таки вдається успішно розширюватися. «Розвиток мережі в Україні сьогодні проблематичний, але економічні показники динаміки розвитку мережі BurgerCLUB не поступаються показникам 2013-го року. Сьогодні свої сили ми направили на якість роботи, і в підтримку франчайзі, які працюють на Півдні країни. Зовсім недавно відбулося відкриття першого ресторану швидкого харчування BurgerCLUB в місті Павлоград, і вже цього місяця відбудеться - в Уральську. Казахстан виявляє зацікавленість, і новий франчайзі не зупинився на досягнутому, а планує масові відкриття по країні, що дуже радує», - прокоментувала Ірина Верютіна, начальник департаменту компанії BurgerCLUB.

Такжож відмітимо, що у квітні цього року почав роботу партнерський заклад компанії у сонячній Одесі. "Burger Club" - концепція закладів швидкого харчування, які пропонують своїм відвідувачам страви найвищої якості у поєднанні з швидким та відмінним обслуговуванням. Крім того, більшість відвідувачів приходить до закладу, не тільки перекусити, але і попрацювати в інтернеті, скориставшись WI-FI.

 


найчайтіше читане

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

Як відкрити АЗС. Бізнес-план /28.11.2011

Джоббінг чи власна автомобільна заправка?

Франшиза - що це? /11.11.2009

Омонімія терміну франшиза зі сфери страхування та зі сфери підприємницької дільності іноді вносить деякі непорозуміння

Як відкрити кролячу ферму. Бізнес-план. /25.07.2014

Від хобі до бізнесу, або плоди кролівництва

Основи спілкування продавця з клієнтом /22.02.2010

Сучасний продавець має ламати шаблони і постійно дивувати покупця. Тільки тоді він зможе підвищити ефективність своєї діяльності і зав’язувати цікаві контакти

популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015